Η “γλυκόπικρη γεύση” μιας ισοπαλίας… για Παγασητικό και Ηρακλή!

Παιχνίδι με μεγάλο βαθμολογικό ενδιαφέρον  ήταν αυτό μεταξύ του Παγασητικού και του Ηρακλή, καθώς οι δύο ομάδες βρίσκονται στην ίδια βαθμολογία θέση και παλεύουν για τον στόχο της σωτηρίας. Η λήξη της αναμέτρησης, που έγινε στο γήπεδο της Αγ. Παρασκευής, άφησε στις δύο ομάδες μία “γλυκόπικρη γεύση”, καθώς αμφότερες πλησίασαν στη νίκη, ωστόσο το αποτέλεσμα παρέμεινε στο ισόπαλο 2-2.

Από πολύ νωρίς οι γηπεδούχοι  άνοιξαν το σκορ, όταν στο 3ο λεπτό ο Μυλωνάς εκτέλεσε φάουλ, ακολούθησε κόντρα, ο Λάιος έκανε την κεφαλιά, όμως η μπάλα χτύπησε στον Γεωργουλάκο και κατέληξε στα δίχτυα της ομάδας του,  κάνοντας το 1-0.
Στο 18’ είχε το πρώτο δοκάρι ο Ηρακλής, που μετρά κι άλλες καλές ευκαιρίες στο πρώτο διάστημα του αγώνα, όταν ήταν ιδιαίτερα επιθετικός. Σ΄αυτή την περίπτωση ο  Νούσιας έκανε σουτ από μακριά, ο τερματοφύλακας του Παγασητικού απέκρουσε την μπάλα, η οποία χτύπησε στην επάνω πλευρά του οριζόντιου δοκαριού της εστίας του.
Η ισοφάριση ήρθε στο 28΄ για τους φιλοξενούμενους, όταν αρχικά η μπάλα αποκρούστηκε από το οριζόντιο δοκάρι της Παγασητικού και στην επαναφορά ο Νούσιας με κεφαλιά έκανε το 1-1. Αυτό ήταν και το σκορ του ημιχρόνου, αφού στο 33’ ο Γκάγκας έκανε  σουτ έξω από την περιοχή, αλλά σημάδεψε, για μία ακόμη φορά, το οριζόντιο δοκάρι του Παγασητικού.
Στο β΄ημίχρονο και συγκεκριμένα στο 65’ οι γηπεδούχοι κέρδισαν πέναλτι, με ανατροπή του Καραγιώργου από τον Γεωργουλάκο, που ήταν μοιραίος παίκτης για τον Ηρακλή Β. και την εσχάτη των ποινών μετέτρεψε σε γκολ ο Λάιος, κάνοντας το 2-1.
Η ισοφάριση ήρθε στο 88’, με πέναλτι για τον Ηρακλή αυτή τη φορά, που υποδείχθηκε σε χέρι του Λάιου, σε μία άτυχη στιγμή του αρχηγού του Παγασητικού, όταν η μπάλα χτύπησε αρχικά στο σώμα του και στη συνέχεια στο απλωμένο χέρι του.  Την εκτέλεση ανέλαβε  ο Γκάγκας που ήταν εύστοχος κι έκανε το 2-2, που έμελλε είναι να είναι και το τελικό αποτέλεσμα, αφού στα επόμενα δύο λεπτά οι φιλοξενούμενοι έχασαν άλλες δύο σπουδαίες ευκαιρίες για να πετύχουν την απόλυτη ανατροπή. Την πρώτη σε σε τετ α τετ του Μπάμπα που απέκρουσε ο Κλεάνθης και τη δεύτερη σε κεφάλια που πέρασε ελάχιστα εκτός της εστίας του Παγασητικού.
ΠΑΓΑΣΗΤΙΚΟΣ: Κλεάνθης, Χαλκίδης, Μυλωνάς, Λάιος, Ζιώγας, Κουτλουμπάσης, Σίμος, Γκατζούνας (82’ Δουλάς), Καραγιώργος, Δημητρίου, Τσένα (75’ Μαρκος)
ΗΡΑΚΛΗΣ Β.: Κεφαλάς, Πάντσιος (50’ Στ. Μάρκος), Στρούγκης, Γεωργουλάκος, Γκαντής (80’ Καρπαθάκης), Μπέσας, Τανός (55’ Δαμάσκος), Κεμάλι, Νούσιας, Γκάγκας, Μπάμπα

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις