Δύσκολα θα πάρει αδειοδότηση για τη Σούπερ Λιγκ ο Ολυμπιακός Β.

Το θέμα της αδειοδότησης για την περίοδο 2015-16 απασχολεί τη διοίκηση της ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου, καθώς οι «ερυθρόλευκοι» κατέθεσαν φάκελο στο τμήμα αδειοδότησης της ΕΠΟ και περιμένουν από την αρμόδια Επιτροπή να τον εξετάσει. Βάσει των δικαιολογητικών που κατέθεσε η βολιώτικη ΠΑΕ, θεωρείται πολύ δύσκολο η ομάδα να…

…πάρει αδειοδότηση για τη Σούπερ Λιγκ. Ανάλογο πρόβλημα με τον Ολυμπιακό αντιμετωπίζουν οι περισσότερες ομάδες της Σούπερ Λιγκ, αλλά και αυτές που θα λάβουν μέρος στα πλέι οφ της Football League.
Στην περίπτωση που ο Ολυμπιακός δεν πάρει αδειοδότηση για τη Σούπερ Λιγκ και η ομάδα κάνει την υπέρβαση και πάρει το εισιτήριο της ανόδου στη μεγάλη κατηγορία, οι «ερυθρόλευκοι» θα αγωνιστούν κανονικά. Με τη διαφορά ότι δεν θα μπορούν να κάνουν περισσότερες από τρεις μεταγραφές παικτών πάνω των 24 ετών. Αντίθετα, μπορούν να αποκτήσουν όσους παίκτες επιθυμούν κάτω των 24 ετών.
Στον Ολυμπιακό ελπίζουν, πάντως, πως η ομάδα θα πάρει αδειοδότηση για τη Football League. Η αρμόδια Επιτροπή της ΕΠΟ αναμένεται την τελευταία εβδομάδα του Απριλίου να εξετάσει τον φάκελο του Ολυμπιακού και εν συνεχεία θα ανακοινώσει την απόφασή της. Στην περίπτωση που η απόφαση είναι αρνητική, η ΠΑΕ Ολυμπιακός έχει δικαίωμα να προσφύγει στη δευτεροβάθμια Επιτροπή, η οποία με τη σειρά του θα εξετάσει εκ νέου το φάκελο και θα εκδώσει την απόφασή του, η οποία θα είναι οριστική και αμετάκλητη. Η απόφαση αυτή αναμένεται να ανακοινωθεί μέσα στον Μάιο.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις