Φιλικά με Ν.Ε. Πατρών τα μίνι και προ-μίνι της Νίκης (photos)

Την χαρά και την τιμή να φιλοξενήσει την ομάδα της ΝΕ Πατρών και να δώσει σειρά φιλικών παιχνιδιών στις κατηγορίες μίνι παίδων και προ-μίνι είχε το τμήμα υδατοσφαίρισης της Νίκης Βόλου.

Η ομάδα της Πάτρας βρέθηκε στην πόλη του Βόλου το Σαββατοκύριακο 27-28/01 και το κολυμβητήριο της Νέας Ιωνίας γέμισε παιχνίδι και παιδικά χαμόγελα, ενώ οι μικροί αθλητές κέρδισαν πολύτιμες εμπειρίες και οι προπονητές έβγαλαν πολύ χρήσιμα συμπεράσματα.

Το τμήμα υδατοσφαίρισης της Νίκης Βόλου θέλει να ευχαριστήσει για την συνεργασία τους ανθρώπους της ΝΕ Πατρών και ιδιαίτερα τους προπονητές της, Αντίοχο Κωνσταντίνο, ο οποίος μάλιστα έχει αγωνιστεί με το σκουφάκι της Νίκης με τεράστια επιτυχία, και Λούλο Βασίλη και εύχεται στην ομάδα της Πάτρας καλή επιτυχία σε όλα τα πρωταθλήματα.

Παράλληλα οι εγγραφές στο τμήμα υδατοσφαίρισης της Νίκης Βόλου συνεχίζονται. Η ομάδα της Νίκης διατηρεί τμήμα εκμάθησης και τμήμα προ αγωνιστικών κατηγοριών (προ-μίνι), καθώς επίσης συμμετέχει σε όλα τα ηλικιακά πρωταθλήματα με πολύ ανταγωνιστικές ομάδες. Οι εγγραφές αφορούν παιδιά όλων των ηλικιών και πραγματοποιούνται στο κολυμβητήριο της Νέας Ιωνίας κάθε μέρα μετά τις 19:30.

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις