Ολυμπιακός Β.: Ενωμένοι να κατακτήσουμε ό,τι καλύτερο

Ανακοίνωση εξέδωσε η διοίκηση του Α.Σ. Ολυμπιακός Βόλου, με την οποία ευχαριστεί τους φιλάθλους της ομάδας για τη δυναμική τους παρουσία στο Βελεστίνο στο παιχνίδι με τον Ρήγα. Επίσης, καλεί τον κόσμο να δώσει το «παρών» και στο παιχνίδι της προσεχούς Κυριακής με τον ΑΟ Σελλάνων στο Προάστιο Καρδίτσας. Αναλυτικά η ανακοίνωση:

“Η Διοίκηση του Α.Σ. Ολυμπιακός Βόλου 1937, οι ποδοσφαιριστές και το τεχνικό επιτελείο ευχαριστούν θερμά τους εκατοντάδες φιλάθλους μας, που βρέθηκαν την περασμένη Κυριακή κοντά στην ομάδα μας, στο Δημοτικό Στάδιο Βελεστίνου και δημιούργησαν μια υπέροχη ατμόσφαιρα, στέλνοντας μήνυμα ενότητας, που διέπει όλο τον σύλλογο.

Η ομάδα μας κατάφερε, με πολλή  δουλειά και πείσμα, να σπάσει μία παράδοση πολλών ετών και να φύγει από το Βελεστίνο με το πολυπόθητο τρίποντο.

Η συνέχεια δεν είναι εύκολη, αλλά όλοι μαζί, ενωμένοι μπορούμε να κατακτήσουμε ό,τι καλύτερο γι’ αυτή την αγωνιστική χρονιά.

Την ερχόμενη Κυριακή,  η ομάδα μας αντιμετωπίζει σε εκτός έδρας παιχνίδι τον Α.Ο. Σελλάνων και καλούμε τους φιλάθλους μας να δώσουν δυναμικό «παρών» στο Προάστιο και να μετουσιωθούν στον 12ο παίκτη δίνοντας ώθηση στους ποδοσφαιριστές μας.

Όλοι μαζί, ενωμένοι!

Ολυμπιακός Βόλου”

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις