Επιστροφή Γενιτσαρίδη, συμπλήρωσε κάρτες ο Βέργος

Τις υπηρεσίες του Γιάννη Βέργου θα στερηθεί το τεχνικό δίδυμο της Νίκης στο παιχνίδι της επόμενης αγωνιστικής με τον Οπούντιο Μαρτίνου, καθώς ο αμυντικός της βολιώτικης ομάδας δέχθηκε την 4η κίτρινη κάρτα στο ματς με τη Θήβα και θα εκτίσει ποινή της μίας αγωνιστικής.

Ο νεοαποκτηθείς Παναγιώτης Κοντοές θα κληθεί να πάρει θέση δίπλα στον Καρτσαμπά, εφόσον κριθεί πως είναι έτοιμος από άποψη φυσικής κατάστασης, ενώ σε διαφορετική περίπτωση ένας από τους Κώστα Ζιώγα και Αλέξανδρο Καρτσαμπά, κατά πάσα πιθανότητα, θα αντικαταστήσουν τον Γιάννη Βέργο.

Η επιστροφή του Μανώλη Γενιτσαρίδη στο δεξί άκρο της άμυνας, θα μετατοπίσει τον Βασίλη Λάιο αριστερά, με τον Ντινιωτάκη να προωθείται στην αριστερή πτέρυγα της επίθεσης που είναι και η φυσική του θέση και μπορεί να προσφέρει περισσότερο.

Ο Τζιώρας εκτός απροόπτου θα επανέλθει στο βασικό σχήμα καθώς θεωρείται θέμα χρόνου η πλήρης αποθεραπεία από τον τραυματισμό του στον αστράγαλο.

Για τους κυανόλευκους το παιχνίδι κόντρα στον Οπούντιο Μαρτίνου είναι μίας πρώτης τάξεως ευκαιρία να επανέλθουν στις νίκες και στις καλές εμφανίσεις απομακρύνοντας τα γκρίζα σύννεφα που συγκεντρώθηκαν μετά τη μέτρια εμφάνιση και την ισοπαλία με τη Θήβα. Άλλωστε ο αγωνιστικός «γολγοθάς» (εντός Οπούντιος, εκτός ΝΠΣ Βόλος, εντός Αμβρυσσέας, εκτός Ολυμπιακός Β., ρεπό, εκτός Γ.Σ. Αλμυρού) που ακολουθεί για τους κυανόλευκους δεν επιτρέπει απώλεια βαθμών στο παιχνίδι με τον Οπούντιο Μαρτίνου.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις