Ευκαιρία στους “νέους” με Ακρόπολη για το Κύπελλο ΕΠΣΘ (31/01, 14:30)

Την Ακρόπολη Σέσκλου υποδέχεται σήμερα (31/01) στις 14:30, στο Πανθεσσαλικό, η Νίκη Βόλου στο πλαίσιο της 3ης φάσης του Κυπέλλου της ΕΠΣΘ. Ο νικητής της νοκ άουτ αναμέτρησης θα φιλοξενήσει τον Θησέα στον έναν από τους δύο ημιτελικούς.

Το τεχνικό δίδυμο της Νίκης προσανατολίζεται να χρησιμοποιήσει αρκετούς ποδοσφαιριστές που δεν έχουν πολύ χρόνο συμμετοχής στους αγώνες του πρωταθλήματος, ώστε να μην επιβαρυνθούν οι θεωρητικά βασικοί ενόψει του κυριακάτικου αγώνα με τον Οπούντιο Μαρτίνου. Άλλωστε υπάρχει και το ρίσκο ενός τραυματισμού που μπορεί να οδηγήσει σε απουσία βασικού ποδοσφαιριστή από τα σημαντικά παιχνίδια πρωταθλήματος που ακολουθούν.

Η Ακρόπολη (5η στον βαθμολογικό πίνακα της Α’ ΕΠΣΘ) θα αγωνιστεί χωρίς άγχος και με στόχο την έκπληξη που θα της δώσει το εισιτήριο για τα ημιτελικά του θεσμού. Η ομάδα του Σέσκλου για να φτάσει στα προημητελικά, απέκλεισε τη Σκιάθο και τον Αίαντα Σούρπης.

Διαιτητές

Την αναμέτρηση θα διευθύνει ο Στέλιος Χαλβατζάκος με βοηθούς τους Σφυρή και Τρυφωνίδη.

Εισιτήρια

Η είσοδος των φιλάθλων θα γίνεται από την Β’ πεζογέφυρα του Πανθεσσαλικού Σταδίου. Η Γενική Είσοδος είναι στα 5€ , ενώ τα παιδιά εώς 12 ετών θα εισέρχονται δωρεάν.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις