Σαρακηνός: “Ότι συνέβη, ήταν πάνω από τις δυνατότητές μας”

Σε ανακοίνωση αναφορικά με τους λόγους της μη διεξαγωγής του αγώνα για την Γ’ φάση του Κυπέλλου ΕΠΣΘ, με αντίπαλο το Ρήγα Φεραίο, προχώρησε η διοίκηση του Σαρακηνού.
Όπως χαρακτηριστικά αναφέρεται, η απουσία γιατρού την τελευταία στιγμή ήταν ένα τυχαίο γεγονός, εξηγεί ότι αν κι έγιναν όλες οι ανθρωπίνως δυνατές ενέργειες δεν κατέστη δυνατό να βρεθεί άλλος γιατρός, που να μπορέσει να προσέλθει εγκαίρως στον αγώνα και μέσω της ανακοίνωσης πρόθεση της διοίκησης του Σαρακηνού είναι να ζητήσει συγνώμη από όλο το φίλαθλο κοινό, αλλά και να ενημερώσει για τα γεγονότα, ακριβώς, όπως συνέβησαν. Η ανακοίνωση αναλυτικά…

“Ως διοίκηση του ΑΣ. Σαρακηνός θα θέλαμε να ξεκινήσουμε απολογούμενοι για ότι έγινε σήμερα, το οποίο θα αποτελεί μελανό σημείο στην ιστορία μας. Βάση κανονισμού, δεν έγινε υπαιτιότητα μας  η αναμέτρηση στην οποία εμείς είμαστε γηπεδούχοι, για την Γ’ φάση του θεσμού του Κυπέλλου ΕΠΣΘ, με αντιμέτωπο το  Ρήγα Φεραίο,  λόγω μη προσέλευσης του γιατρού στο γήπεδο.
Θα θέλαμε να ενημερώσουμε όλο το φίλαθλο κοινό, ότι αυτό το γεγονός δεν έγινε με την πρόθεσή μας. Άλλωστε η ομάδα μας παρατάχθηκε κανονικά στον αγωνιστικό χώρο, με όνειρα και ελπίδες για μία ιστορική πρόκριση απέναντι σε ένα εξίσου ιστορικό σύλλογο, τον Ρήγα Φεραίο, τον οποίο σεβόμαστε απόλυτα.
Ό,τι συνέβη ήταν πάνω από τις δυνατότητές μας, καθώς ελάχιστα λεπτά πριν την έναρξη του αγώνα, ενημερωθήκαμε από τη γιατρό, με την οποία συνεργαζόμαστε όλη τη σεζόν, ότι λόγω έκτακτου προσωπικού κωλύματος της, δεν θα μπορούσε να παρευρεθεί στον αγώνα.
Όπως εύκολα μπορεί οποιοσδήποτε ν’ αντιληφθεί, η εύρεση γιατρού εκείνη την ώρα, ο οποίος θα είχε τη δυνατότητα να παραβρεθεί άμεσα στο γήπεδο, δεν ήταν το πιο εύκολο να επιτευχθεί κι όπως αποδείχθηκε από τα γεγονότα, τελικά ήταν αδύνατο, με τα γνωστά αποτελέσματα.
Θεωρούμε ηθική υποχρέωσή μας να ενημερώσουμε τον κόσμο για τα ακριβή γεγονότα και να ζητήσουμε ένα μεγάλο συγνώμη, για ακόμη μία φορά, από όλους τους φιλάθλους, αλλά και τους εμπλεκόμενους της αναμέτρησης και να υποσχεθούμε ότι ακόμη και αυτό το ατυχές γεγονός, που πραγματικά ήταν πάνω από τις δυνάμεις μας να αντιμετωπιστεί, θα γίνει ένα μάθημα ούτως ώστε στο μέλλον να είμαστε ακόμη πιο συνεπής και να έχουμε τη δυνατότητα να αντεπεξέλθουμε ακόμη και στις αντιξοότητες της τελευταίας στιγμής…

Η Διοίκηση του Σαρακηνού”

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις