«Αιχμηρή» απάντηση της ΕΠΟ στον Ολυμπιακό Πειραιώς

Κάτι παραπάνω από έντονη ήταν η αντίδραση της ΕΠΟ στους ισχυρισμούς του Ολυμπιακού. Σε ανακοίνωσή της, η ομοσπονδία χαρακτηρίζει προκλητική την επιστολή που υπογραφόταν από τον Σάββα Θεοδωρίδη και μιλά για προσβλητικούς χαρακτηρισμούς και αναπόδεικτες κατηγορίες.

Αφού αναφέρεται λοιπόν σε προσπάθεια να αποσταθεροποιηθεί κάθε προσπάθεια εξυγίανσης, απειλεί με παραπομπή στα αρμόδια όργανα σε περίπτωση αντίστοιχων τοποθετήσεων.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΠΟ

«Η σημερινή προκλητική επιστολή της ΠΑΕ Ολυμπιακός ξεπέρασε κάθε όριο ανοχής των θεσμοθετημένων οργάνων του ποδοσφαίρου και κάθε υγιώς σκεπτόμενου Έλληνα φιλάθλου.

Προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, αναπόδεικτες κατηγορίες, ύβρεις και συκοφαντικές αναφορές στοχοποιούν επαγγελματίες, εργαζομένους και οικογενειάρχες και σπιλώνουν σε εθνικό δίκτυο υπολήψεις, με στόχο την κατατρομοκράτηση τους ενόψει ενός ποδοσφαιρικού αγώνα, που κάποιοι αποφάσισαν να μετατρέψουν σε “ρωμαϊκή αρένα”, αποβλέποντας σε μικροπολιτικά οφέλη για λόγους εσωτερικής κατανάλωσης.

Είναι προφανές δε ότι πλέον μετέρχονται κάθε μεθόδου προκειμένου να αποσταθεροποιήσουν κάθε διαδικασία εξυγίανσης. Στην προσπάθεια τους αυτή δεν διστάζουν μάλιστα να εξευτελίσουν το ποδόσφαιρο της χώρας μας και σε διεθνές επίπεδο.

Η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία δεν πρόκειται να εμπλακεί σ αυτή την προσχεδιασμένη αθλιότητα!

Εφεξής τον λόγο έχουν τα αρμόδια όργανα, στα οποία θα παραπεμφθεί όποιος τορπιλίζει το ήπιο κλίμα των αγώνων, δημιουργεί κίνδυνο πρόκλησης κρουσμάτων βίας στα γήπεδα και προκαλεί με τη συμπεριφορά του το δημόσιο αίσθημα και το φίλαθλο πνεύμα».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις