Έκτακτο Διοικητικό Συμβούλιο… “ενότητας” στο Σαρακηνό

Στον απόηχο των χθεσινών γεγονότων, πραγματοποιήθηκε σήμερα αργά το απόγευμα  έκτακτο διοικητικό συμβούλιο της ομάδας του Σαρακηνού. Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, το ΔΣ στηρίζει το ομόφωνα τον Πρόεδρο Θοδωρή Γκλαβίνη, δεν κάνει δεκτή παραίτηση του Μέλους Ταξιάρχη Χρυσικού, ενώ ζητά δημόσια συγνώμη από τον προπονητή και τους ποδοσφαιριστές.
Επίσης στην ίδια ανακοίνωση υπενθυμίζεται και η αυριάνη εκδήλωση για την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης Πίτας του Συλλόγου. Η ανακοίνωση αναλυτικά…

“Σήμερα (01/02/2018) πραγματοποιήθηκε  έκτακτο Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου στα γραφεία του Σαρακηνού, σε πλήρη απαρτία του Διοικητικού Συμβουλίου κι αποφασίστηκαν τα κάτωθι:
1.Ομόφωνα στηρίζουμε τον Πρόεδρο, Θοδωρή Γκλαβίνη.
2.Ομόφωνα δεν έγινε δεκτή η παραίτηση του Μέλους, Ταξιάρχη Χρυσικού.
3.Ομόφωνα ως διοίκηση, ζητάμε δημόσια συγνώμη από τον προπονητή και τους ποδοσφαιριστές για το ατυχές γεγονός που συνέβη χτες.
4.Ενωμένοι συνεχίζουμε δυνατά για την επόμενη ημέρα.
Υπενθυμίζουμε, ότι αύριο (02/02/2018) στις 20:30’,  στη μουσική ταβέρνα “ΡΑΝΤΣΟ” θα πραγματοποιηθεί  κοπή της Πρωτοχρονιάτικης Πίτας, παρουσία Διοίκησης, τεχνικής ηγεσίας, αγωνιστικής ομάδας κι ακαδημιών του Συλλόγου.”

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις