Αποκλειστικά στο ματς με τον ΑΟ Σελλάνων η προσοχή του Ολυμπιακού Βόλου

Στο Προάστιο με τον Α.Ο. Σελλάνων αγωνίζεται την Κυριακή 4/2 ο Ολυμπιακός Βόλου, με μια ομάδα που παλεύει για την αποφυγή του υποβιβασμού και βρίσκεται τρεις βαθμούς πίσω από τον Ολυμπιακό στη βαθμολογία.

Στον Ολυμπιακό δεν επηρεάζονται από την ένσταση που κατέθεσε ο Ρήγας Φεραίος, ζητώντας να πάρει στα «χαρτιά» το παιχνίδι, λόγω αντικανονικής συμμετοχής του Κλεβί Κόλα. Τονίζουν πως δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα και η ομάδα θα δικαιωθεί από την αρμόδια επιτροπή της ΕΠΟ, η οποία θα εξετάσει την υπόθεση.

Οι ποδοσφαιριστές από την πλευρά τους αφοσιώνονται αποκλειστικά στο παιχνίδι της Κυριακής και θα επιδιώξουν να σημειώσουν την τρίτη φετινή νίκη μακριά από το Βόλο και δεύτερη συνεχόμενη.

Η προετοιμασία συνεχίζεται χωρίς προβλήματα, καθώς όλοι οι παίκτες βρίσκονται στη διάθεση του Λάκη Μπακάλη. Ο Λεωνίδας Χρήστου δείχνει στην προπόνηση πως βρίσκεται σε καλή κατάσταση και διεκδικεί θέση στο βασικό σχήμα. Σήμερα στην προπόνηση, η οποία θα διεξαχθεί στο ΕΑΚ, η τεχνική ηγεσία θα δοκιμάσει το σχήμα που σκοπεύει να παρατάξει στο παιχνίδι με τον Α.Ο. Σελλάνων.

Θυμίζουμε, πως εξέτισε την ποινή του και επιστρέφει ο Στάθης Ρόκας, ενώ θα απουσιάσει ο τιμωρημένος (συμπλήρωσε τέσσερις κίτρινες κάρτες), Δήμος Κόκας. Στον Ολυμπιακό δεν σκοπεύουν να χρησιμοποιήσουν τον Κλεβί Κόλα, καθώς εκκρεμεί η ένσταση του Ρήγα.

Ο κόσμος του Ολυμπιακού ετοιμάζεται να δώσει δυναμικό «παρών» στο Προάστιο, ενώ και οι οργανωμένοι οπαδοί διοργανώνουν εκδρομή. Συγκεκριμένα, στις 12.30 από το Club των Austrian Boys θα αναχωρήσει λεωφορείο για τον Προάστιο Καρδίτσας. Όσοι επιθυμούν να συμμετάσχουν στην εκδρομή μπορούν να επικοινωνούν στο τηλέφωνο 6981177126.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις