Σε Βασιλειάδη ο Ολυμπιακός Π. για να επέμβει κατά ΚΕΔ

Κλιμακώνει τις αντιδράσεις του ο Ολυμπιακός, με αφορμή τη διαιτησία στο πρόσφατο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό.  Οι «ερυθρόλευκοι» έστειλαν επιστολή στον Γιώργο Βασιλειάδη. Μέσω αυτής λοιπόν, καλούν τον υφυπουργό Αθλητισμού να παρέμβει στο θέμα της ΚΕΔ, καταλογίζοντας στην επιτροπή ότι έχει αψηφήσει την απόφαση του ΑΣΕΑΔ που δικαιώνει τους διαιτητές Γκόντα, Φούφη, Παπαπέτρου και Κορομηλά και για δυο βδομάδες δεν τους ορίζει, όπως όφειλε.
Παράλληλα ο Ολυμπιακός καλεί τον Βασιλειάδη να ερευνήσει και το θέμα της σύνθεσης της ΚΕΔ, υποστηρίζοντας ότι είναι παράνομη, λόγω του ότι πρέπει να αποτελείται από διεθνείς διαιτητές.

Χαρακτηριστικό απόσπασμα της επιστολής αναφέρει
«Με τις από 19.01.2018 τελεσίδικες αποφάσεις του ΑΣΕΑΔ, δικαιώθηκε πλήρως η πάγια θέση της Κ.Α.Ε. Ολυμπιακός, καθώς κρίθηκε ως μη νόμιμη η παράλειψη των ΕΟΚ/ΚΕΔ να ορίσουν τους διεθνείς διαιτητές Γκόντα, Παπαπέτρου Φούφη Κορομηλά στους αγώνες του Πρωταθλήματος Α1 Ανδρών ΕΣΑΚΕ, όπως και τους αγώνες του Κυπέλλου Ελλάδας».
Επίσης αναφέρεται ότι «η μη νόμιμη συμπεριφορά των ΕΟΚ/ΚΕΔ θέτει σε άμεσο κίνδυνο τα αγωνιστικά και οικονομικά συμφέροντα της Κ.Α.Ε. Ολυμπιακός», ενώ σημειώνεται ότι, πέραν του Γιώργου Βασιλειάδη, ζητούν για τους ίδιους λόγους και την παρέμβαση του Αθλητικού Εισαγγελέα και του Γενικού Γραμματέα Αθλητισμού.

πηγή: sport-fm

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις