Με τη δύναμη της έδρας ο Παναθηναϊκός απέναντι στον Παναιτωλικό

Με τρεις αναμετρήσεις διεξάγεται το πρόγραμμα της 20ης αγωνιστικής της Super League, στις οποίες ξεχωρίζει ο αγώνας Παναθηναϊκός – Παναιτωλικός. Αστέρας Τρίπολης – Ξάνθη, ΑΕΛ – Πανιώνιος τα άλλα δύο ματς.

Aγώνας με φόντο την πέμπτη θέση που οδηγεί δίνει ευρωπαϊκό εισιτήριο διεξάγεται στο γήπεδο «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης» (15:00), στο πρώτο χρονικά ματς ανάμεσα σε Αστέρα Τρίπολης και Ξάνθη. Οι δύο ομάδες ισόβαθμους στην 5η θέση με 27 βαθμούς και αναζητούν τρίποντο νίκης για να ξεφύγουν και να πάρουν μικρό προβάδισμα στην τελική ευθεία του πρωταθλήματος. Διαιτητής του παιχνιδιού ο Νεοφυτιάδης (Κορινθίας), τηλεοπτική μετάδοση από το Novasports 2.

Σημαντικό παιχνίδι με βαθμολογικό ενδιαφέρον γίνεται και στο «AEL FC Arena» όπου η γηπεδούχος ΑΕΛ φιλοξενεί τον Πανιώνιο (17:15). Στο παιχνίδι του πρώτου γύρου η ομάδα της Νέας Σμύρνης είχε κερδίσει με 4-1, αποτέλεσμα που οδήγησε στην απόλυση του Ματάισεν και την πρόσληψη Φυντάνη στους «βυσσινί». Νίκη για «ξεμπερδέψει» οριστικά από την μάχη της «ουράς» θέλουν οι γηπεδούχοι, αποτέλεσμα για να παραμείνει στην 5η θέση αναζητά ο «Ιστορικός». Διαιτητής στην αναμέτρηση ο Κουμπαράκης (Θράκης), τηλεοπτική μετάδοση από τον Novasports 2.

Το σημερινό πρόγραμμα ολοκληρώνεται στην «Λεωφόρο» (19:30) με το παιχνίδι Παναθηναϊκός – Παναιτωλικός. Το «τριφύλλι» μετά από μία επεισοδιακή μεταγραφική περίοδο κατά την οποία αποχώρησαν πολλοί ποδοσφαιριστές φιλοξενεί τους Αγρινιώτες, με τον Μαρίνο Ουζουνίδη να έχει στην διάθεσή του νεοαποκτηθέντες Κάτσε, Μυστακίδη. Μόνο τρίποντο με την βοήθεια της έδρας τους θέλουν οι «πράσινοι» για να μείνουν σε επαφή με την πεντάδα. Αρκετές απουσίες για τα «καναρίνια» τα οποία ταξίδεψαν στην Αθήνα χωρίς τον Μάζουρεκ μεταξύ άλλων και θα επιδιώξουν να δώσουν συνέχεια στις καλές εμφανίσεις με τον Τραϊανό Δέλλα στον πάγκο. Διαιτητής ο Τζήλος (Λάρισας), τηλεοπτική μετάδοση από το Novasports 1.

Αναλυτικά το πρόγραμμα:
15:00 Αστέρας Τρίπολης – Ξάνθη Novasports 2
17:15 ΑΕΛ – Πανιώνιος Novasports 2
19:39 Παναθηναϊκός – Παναιτωλικός Novasports 1

 

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις