To 7th Winter Camp Shinkyokushinkai στα Χάνια

Mε απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκε την  Κυριακή 28η Ιανουαρίου, το 7ο WINTER CAΜP του Ελληνικού Shinkyokushinkai Karate, στα Χάνια Πηλίου. 55 Αθλητές-εκπαιδευτές και δάσκαλοι του πιο σκληρού στυλ Καράτε, πλήρους επαφής από την Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Χανιά Κρήτης, Κιλκίς, Νέα Σάντα, Λάρισα, Παλαμά Καρδίτσας, Αγριά  και Βόλο συναντήθηκαν και πέρασαν ένα τριήμερο γεμάτο δράση και καθημερινή προπόνηση με ένα πρόγραμμα σε τρεις περιόδους, με πολλές και σημαντικές εναλλαγές τεχνικών.

Το μοναδικό και καλύτερο Eλληνικό Winter Camp των μαχητικών τεχνών, ξεκίνησε την Παρασκευή 26η Ιανουαρίου με δυναμικές προπονήσεις στα ΚΙΗΟΝ και ΚΑΤΑ όλων των βαθμών, με ανάλυση και επεξήγηση, σε όλους τους Αθλητές, από τους δύο Shihan Δασκάλους, τον Βολιώτη Γιώργο Κοσμίδη αρχηγό εκπρόσωπο στην Ελλάδα της Παγκόσμιας  Οργάνωσης WKO και τον Shihan Μελικιάδη  Οτάριο Branch Chief  Αρχηγό Βορείου Ελλάδος, από το Κιλκίς.
Στην διοργάνωση συμμετείχαν οι εκπαιδευτές και δάσκαλοι Shihan  Κώστας Γαλλιός, ο οποίος βοήθησε τους δυο επίσημους δασκάλους του Camp, οι Sensei Τζίρας Αθανάσιος, Παπαγιαννίδης Φίλιππος, Γιώργος Δαλαμάγκας, Ειρήνη Σκαπή, οι Sempai Κρίσιλας Ιωάννης, Χονδρός Χάρης, Δήμου Αναστάσιος, Ποζαπαλίδης Ηρακλής, Αγοραστάκης Μιχάλης, Διγαλάκης Μιχάλης, Αγοραστάκης Ελευθέριος, Παιτήρης Παναγιώτης, Εβελίνα Βακιπούλου, η ομάδα του ΤΑΕ-ΚΒΟ -ΝΤΟ Αθήνας με τον προπονητή Φώτη Καλλιγέρη, ενώ στο σεμινάριο διαιτητών συμμετείχαν και οι Sempai Πέτρου Απόστολος,Παιτήρης Παναγιώτηες,Λίλη Βλαχοπούλου και Βαίτσα Τσιγαρίδα.Τιμητική παρουσία και ευγενική συμμετοχή είχε ο Master του ΤΑΕ-ΚΒΟ -ΝΤΟ  ΙΤF, Βασίλης Αλεξανδρής, η Master Νατάσσα Μαναβάκη και ο Μιχάλης Μουρατίδης, επίσημοι προσκεκλημένοι της Ένωσης εκπαιδευτών του Ελληνικού Shinkyokushinkai.
Την επομέη το πρωί του Σαββάτου 7:30π.μ. οι συμμετέχοντες είχαν την χαρά να απολαύσουν το χιονισμένο Πήλιο και να προπονηθούν επί δίωρο σε αντίξοες συνθήκες ψύχους και χαμηλών θερμοκρασιών, όπως εφαρμόζεται σε όλα τα διεθνή χειμερινά Camp του Shinkyokushinkai  Karate. Την ίδια μέρα το μεσημέρι και το απόγευμα συνεχίσθηκαν οι προπονήσεις στον εσωτερικό χώρο του Ξενοδοχείου, με ένα τετράωρο πρόγραμμα αγωνιστικών τεχνικών και προετοιμασίας των αθλητών και εκπαιδευτών που θα συμμετείχαν στις εξετάσεις προαγωγής βαθμών, ενώ διεξήχθη και το Σεμινάριο διαιτησίας για νέους και παλιούς διαιτητές κριτές.
Το βράδυ του Σαββάτου έγινε το αποχαιρετιστήριο Sayonara Party και η  καθιερωμένη  Κοπή της Βασιλόπιτας της Ένωσης Εκπαιδευτών του Ελληνικού Shinkyokushinkai  των 15 Dojo  μελών. Το φλουρί της Πίτας  το οποίο αντιστοιχούσε σε μια φόρμα της Εθνικής Ομάδος, το βρήκε η Sensei Ειρήνη Σκαπή από την Αθήνα.
Στο sayonara party τιμήθηκαν οι αθλητές της Ένωσης που συμμετείχαν και διακρίθηκαν στα πρωταθλήματα του Εξωτερικού από την  Ακαδημία Βόλου οι Γεωργαλή Μαρία, Κράλλης Βησσαρίων,Φωτίου Νικόλαος, Τζάλλας Μιχάλης, από την Λάρισα  ο Sensei Δαλαμάγκας Γεώργιος, από τον Παλαμά Καρδίτσας, η Φλώρου Χαρά,από την Ρόδο η Σεβελίνα Αρμπουνιώτη, Δικαία Μανουσάκη, ο Νταμοτσίδης Δημήτριος (Πολύκαστρο) και από την Ξάνθη ο Δαμιανός Καρπουζής. Εκτός των αθλητών τιμήθηκε και ο Υπεύθυνος Τύπου της ένωσης Πίκουλας Σωτήρης για την πολύτιμη προσφορά του στην προβολή και ανάπτυξη της Ένωσης.
Την Κυριακή, επαναλήφθηκε η πρωινή προπόνηση κοντά στο χιονοδρομικό, με ξεχωριστές τεχνικές, ΚΙΗΟΝ ΙDO, KOYMITE KATA και επαναλήψεις όλων των  ΚΑΤΑ από το 6 Kyu έως και 1ο DAN.
Στην συνέχεια, έγιναν οι εξετάσεις προαγωγής επί τρίωρο των αθλητών και εκπαιδευτών σύμφωνα με τα πρότυπα της WKO και ΕΚΟ  από την εξεταστική επιτροπή των δύο Shihan μέχρι και τον βαθμό του 2ου DAN Εξετάστηκαν στα ΚΙΗΟΝ και ΚΑΤΑ και όσοι πέρασαν στις τεχνικές, συνέχισαν στο ΚΟΥΜΙΤΕ πλήρους επαφής (Full Contact), από 10  μέχρι 15 αγώνες, ανάλογα την ηλικία και το βαθμό προαγωγής των εξεταζομένων.
Προήχθησαν στο 2ο DAN, o Aγοραστάκης Μιχάλης  από τα Xανιά, o Ποζαπαλίδης Ηρακλής και ο Τζάλλας Μιχάλης από την Ακαδημία Βόλου, στο 1ο DAN οι  Στύλλος  Στέργιος, Γκόσιου Μαρία (από την Ακαδημία Βόλου),Δρόσος Κωσταντίνος (Αθήνα -Σκαπή), Γεωργολοπούλου Σπυριδούλα, Λιοπρασίτης Γιάννης, Λιοπρασίτης Χρήστος, Λιάπη Ζώη, Χρήστου Χαρά και Μπιτούλα Ελευθερία και στο 2ο Kyu πρωταθλήτρια του Full Contact της Ακαδημίας Βόλου Μαρία Γεωργαλή.
Την όλη προετοιμασία  της  διοργάνωσης ανέλαβαν η πρωταθλήτρια  Ευρώπης στο ΣΠΟΡ  ΚΑΡΑΤΕ Βίκυ Κοσμίδου και η Κυρία  Κατερίνα Κοσμίδου, με την συμβολή και υποστήριξη της Υπεύθυνου Δημοσίων σχέσεων και χορηγιών της Ακαδημίας Shinkyokushinkai Βόλου Ευαγγελίας  Σγαρδώνη. Ευχαριστούμε τους αδελφούς Κοκκίνη και την τηλεόραση του ΑΣΤΡΑ, για προβολή της διοργάνωσης ως χορηγό επικοινωνίας, καθώς και το φούρνο ΣΠΙΤΙΚΟ και τον ‘Άγγελο Δεληγιάννη, χορηγό της βασιλόπιτας που διενεμήθει σε όλους τους αθλητές, φίλους και συγγενείς που συμμετείχαν στο Winter Camp. Ένα μεγάλο ευχαριστώ όμως στον Ιατρό Ζώη Μπαλαμάτση, που ανέλαβε την ιατρική κάλυψη των αθλητών που έδωσαν εξετάσεις στους αγώνες ΚΟΥΜΙΤΕ, μια σημαντική προσφορά για την Ένωση του Ελληνικού Shinkyokushinkai.
Το 7ο WINTER CAMP, φιλοξενήθηκε στο Ξενοδοχείο ΤΑΣΙΑ των αδελφών Σάκη & Μάνου Κοκκίνη και η καθημερινή σίτιση, ήταν επίσης στην Ταβέρνα το Χάνι του Κοκκίνη.Το άριστο σέρβις, το οικογενειακό περιβάλλον και η ζεστή οικογενειακή ατμόσφαιρα που δημιούργησαν οι αδελφοί Κοκκίνη και όλο το προσωπικό, αλλά και οι χαμηλές τιμές του Ξενοδοχείου εξασφάλισαν μια όμορφη και άνετη διαμονή σε όλους τους συμμετέχοντες.
Δελτίο Τύπου Ακαδημίας Shinkyokushinkai Βόλου

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις