Φιλικό με ομάδα Γ’ Εθνικής Ρουμανίας οι Νέοι της Νίκης

Στην Ελλάδα και στις εγκαταστάσεις του Ατέρμωνα (Νέα Σάντα, Κιλκίς) προετοιμάζεται η Progresul Spartac ’44, ομάδα Γ’ Εθνικής της Ρουμανίας. Στο πλαίσιο της προετοιμασίας η ρουμανική ομάδα θα δώσει μία σειρά φιλικών αγώνων με ελληνικούς συλλόγους, ανάμεσά τους και οι Νέοι της Νίκης Βόλου.

Συγκεκριμένα, την Παρασκευή (09/02) μία ομάδα που θα είναι μία μικτή Νέων Αθλητών και παικτών της πρώτης ομάδας της Νίκης που θα μείνουν εκτός αποστολής για τον αγώνα με τον ΝΠΣ Βόλος, θα ταξιδέψει στο Κιλκίς και στις σύγχρονες εγκαταστάσεις του Ατέρμωνα, για να δώσει φιλικό παιχνίδι διεθνούς χαρακτήρα, μιας και αντίπαλος θα είναι η Progresul Spartac, η οποία πρωταγωνιστεί στο ρουμανικό πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής.

Η διοίκηση της Ακαδημίας ποδοσφαίρου της Νίκης καταβάλλει κάθε προσπάθεια ώστε οι νεαροί ποδοσφαιριστών των Νέων Αθλητών να συνεχίσουν να δίνουν παιχνίδια και να παραμένουν ομάδα, μέχρι η ΕΠΣΘ να εκδώσει απόφαση για την τύχη της προσφυγής του συλλόγου στα πολιτικά δικαστήρια και την προσωρινή παύση της ιδιότητας μέλους της Ένωσης.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις