Χωρίς τρεις η Θήβα με ΝΠΣ Βόλος

Χωρίς τρεις ποδοσφαιριστές του, που θα απουσιάσουν λόγω καρτών, ο Α.Ο. Θήβα θα υποδεχθεί τον ΝΠΣ Βόλος με στόχο το νικηφόρο αποτέλεσμα.

Αναλυτικά η ενημέρωση από το επίσημο site του ΑΟ Θήβα:

Αύριο στις 15:00 στο Δημοτικό Στάδιο Θήβας ο ΑΟ ΘΗΒΑ υποδέχεται τον επίδοξο πρωταθλητή του 4ου ομίλου της Γ’ Εθνικής Κατηγορίας Ν.Π.Σ. Βόλος. Ο ΑΟ ΘΗΒΑ θέλει να συνεχίσει τις καλές εμφανίσεις και φυσικά να κερδίσει τον πρωτοπόρο της βαθμολογίας. Ο Θοδωρής Παχατουρίδης έχει ολοκληρώσει την προετοιμασία των ποδοσφαιριστών ζητώντας σοβαρότητα και προσοχή για το συγκεκριμένο παιχνίδι. Από τον αγώνα θα απουσιάσουν οι Πλατέλλας, Μόνος, και Σίλβα που είναι τιμωρημένοι με κάρτες.

Σ’ αυτό το πολύ δύσκολο παιχνίδι θα παίξει ρόλο και ο φίλαθλος κόσμος του ΑΟ ΘΗΒΑ που πρέπει να δώσει δυναμικό παρών στις κερκίδες του σταδίου και να στηρίξει την προσπάθεια των ποδοσφαιριστών. Όπως έχουμε προαναγγείλει η είσοδος των φιλάθλων του ΑΟ ΘΗΒΑ θα γίνει από την θύρα που βρίσκεται το κλειστό του μπάσκετ ενώ οι φίλαθλοι του Βόλου θα έχουν είσοδο από την κεντρική θύρα του γηπέδου που βρίσκεται από την μεριά του δρόμου.

Διαιτητής του αυριανού παιχνιδιού είναι ο κύριος Μανιώτης Δημήτριος με βοηθούς του κυρίους Γουρνιά Θεόδωρο και Κυριακόπουλο Στέφανο του συνδέσμου Ανατολικής Αττικής.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις