Θύμα ξυλοδαρμού ο πατέρας του διαιτητή του ντέρμπι Ολυμπιακός-ΑΕΚ

Mετά το bullying που δέχτηκε όλες τις προηγούμενες ημέρες μέσω ανακοινώσεων και δηλώσεων ο διαιτητής του σημερινού ντέρμπι στο «Γ. Καραϊσκάκης», Τάσος Παπαπέτρου, αυτή τη φορά θύμα και μάλιστα ξυλοδαρμού, ήταν ο πατέρας του και παλαίμαχος διαιτητής, Γιάννης Παπαπέτρου!

Θύμα ξυλοδαρμού έπεσε ο πατέρας του διαιτητή του ντέρμπι Ολυμπιακός- ΑΕΚ, Τ. Παπαπέτρου και πρώην διαιτητής, Ι. Παπαπέτρου.

Όπως αναφέρει το SDNA το περιστατικό έλαβε χώρα την Πέμπτη το πρωί έξω από την οικία του, όταν την ώρα που έβγαινε, οι δράστες τον περίμεναν και τον ξυλοκόπησαν.

Ο ίδιος υποστηρίζει ότι το κίνητρο ήταν η ληστεία, αφού όπως λέει, του απέσπασαν και ένα τσαντάκι με χρήματα.

Ωστόσο, το συγκεκριμένο περιστατικό δημιουργεί πολλές απορίες και η σύμπτωση είναι περίεργη, με δεδομένο ότι ο υιός του, Τάσος, λόγω του ορισμού του στο ντέρμπι και του θορύβου που προκλήθηκε από την πλευρά του Ολυμπιακού, η οποία ζήτησε την αντικατάσταση του.

Είναι το τέταρτο κρούσμα σε άνθρωπο του ποδοσφαίρου, υπό ευρεία έννοια, που λαμβάνει χώρα μέσα σε επτά ημέρες. Η αρχή έγινε με την επίθεση στον δημοσιογράφο Α. Ασβεστά τα ξημερώματα της περασμένη Κυριακής. Την περασμένη Δευτέρα θύμα επίθεσης έπεσε ο φίλαθλος της ΑΕΚ που κατήγγειλε στη δικαιοσύνη του Περέϊρα και Κασάμι, την περασμένη Τετάρτη τοποθετήθηκε βόμβα σε κατάστημα προσώπου που σχετίζεται με υψηλόβαθμο στέλεχος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ και τώρα έρχεται η επίθεση στον πατέρα Παπαπέτρου που για όσους γνωρίζουν λειτουργούσε ως «μέντορας» του υιού του Τάσου.

Πηγή: soccerplus.gr

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις