Με όλα του τα… όπλα ο Γ.Σ. Αλμυρού με Ιτέα (pregame)

Ένα από τα σημαντικότερα παιχνίδια του σημερινού προγράμματος της 18ης αγωνιστικής για τον 4ο όμιλο της Γ’ Εθνικής κατηγορίας είναι αυτό στο στάδιο «Αθανάσιος Ραγάζος», όπου ο Γ.Σ. Αλμυρού θα αντιμετωπίσει τον Αστέρα Ιτέας.

Στο σημερινό ματς αναμετρώνται ο τρίτος με τον πέμπτο της βαθμολογίας, οπότε αναμένεται να γίνει μάχη για την τελική επικράτηση. Βέβαια, ο Γ.Σ. Αλμυρού θα έχει το πλεονέκτημα της έδρας, ενώ είναι πολύ σημαντικό και το ότι θα παραταχθεί με την καλύτερη δυνατή ενδεκάδα. Στη διάθεση της τεχνικής ηγεσίας θα είναι και ο νεοαποκτηθείς Φίλιππος Σκοπελίτης, ενώ μοναδικός απών θα είναι ο εδώ και αρκετό καιρό τραυματίας Κώστας Κρανάς.

Στη διάθεση της τεχνικής ηγεσίας είναι οι: Άγγελος Σταυράκης, Παναγιώτης Τσομπανόπουλος, Βαγγέλης Κοντογεωργάκης, Γιάννης Καψιώτης, Νίκος Μπαρούτας, Βαλάντης Κόκκας, Χρήστος Χολέβας, Βαγγέλης Στουρνάρας, Στέλιος Αλεξανδρής, Γιώργος Σαββίδης, Πέτρος Θωμαΐδης, Κώστας Κιπτίου, Παναγιώτης Κοντοβάς, Κώστας Φλίγκος, Θανάσης Μπιρμπίλης, Θεόφιλος Πρατής, Ηλίας Αράπης, Αριστείδης Μιχάλης, Δημήτρης Γκατζούλης, Βαγγέλης Τσιουρής, Φίλιππος Σκοπελίτης.

Από την ΚΕΔ/ΕΠΟ ορίστηκε ως διαιτητής του σημερινού αγώνα ο Θωμάς Μαυρίδης της ΕΠΣ Πέλλας και βοηθοί οι Νίκος Δεμερτζής και Γιώργος Μίλτσης από την ίδια Ένωση. Παρατηρητής τους θα είναι ο Κώστας Κουρδής από την ΕΠΣ Λάρισας.

 

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις