Στη Θήβα για την 16η νίκη ο ΝΠΣ Βόλος (pregame)

Στο δημοτικό στάδιο της Θήβας με αντίπαλο την τοπική ομάδα αγωνίζεται σήμερα στις 15.00 ο πρωτοπόρος του 4ου ομίλου της Γ’ Εθνικής κατηγορίας ΝΠΣ Βόλος. Οι «κυανέρυθροι» θέλουν να συνεχίσουν το νικηφόρο σερί τους, καθώς έχουν να επιδείξουν 15 νίκες σε 16 παιχνίδια, με τη μοναδική ήττα να χρονολογείται στις 29 Οκτωβρίου από τη Νίκη στο Πανθεσσαλικό.

Ο Χουάν Φεράντο δούλεψε όλη την εβδομάδα με τους παίκτες του, με την ομάδα να δηλώνει πανέτοιμη για μία ακόμη νίκη, απέναντι στη Θήβα που βρίσκεται στην 4η θέση της κατάταξης με 26 βαθμούς.

Αναμένεται ένα δυνατό παιχνίδι ανάμεσα σε δύο επιθετικές ομάδες, καθώς ο ΝΠΣ Βόλος διαθέτει την καλύτερη επίθεση του ομίλου με 47 τέρματα, ενώ η Θήβα με 28 γκολ έχει τη δεύτερη πιο παραγωγική επίθεση στον 4ο όμιλο. Παράλληλα και οι δύο ομάδες δεν δέχονται εύκολα γκολ, γεγονός που προμηνύει ένα ενδιαφέρον ματς.

Ο ΝΠΣ Βόλος δεν αντιμετωπίζει ιδιαίτερα αγωνιστικά προβλήματα, με τον Χουάν Φεράντο να έχει στη διάθεσή του τους εξής ποδοσφαιριστές: Μπουργάνης, Μούτσα, Ντόσης, Ζέρης, Ντεντάκης, Γκαλίτσιος, Τζελίδης, Δημόπουλος, Καμπαγιέριο, Πιαστόπουλος, Πίτου Γκαρσία, Πέντα, Δεμηρτζόγλου, Ηλιόπουλος, Μελισσόπουλος, Μηλιώτης, Κολλάς, Μάντζης, Σαλαμούρας.

Ο Δημήτρης Μανιώτης από την ΕΠΣ Ανατολικής Αττικής θα διευθύνει το παιχνίδι. Βοηθοί θα είναι οι Θόδωρος Γουρνιάς και Στέφανος Κυριακόπουλος, επίσης από την Ανατολική Αττική. Παρατηρητής ορίστηκε η Χρύσα Μαργαρίτη από την ΕΠΣ Ευβοίας.

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις