Νίκη με ανατροπή για Πρωτεσίλαο, στο Βασδέκειο

Νίκη με ανατροπή στο σκορ πέτυχε ο Πρωτεσίλαος επί του Ηρακλή με 1-2, σε αναμέτρηση που έγινε στο  Βασδέκειο και κράτησε αμείωτο το ενδιαφέρον σε όλη τη διάρκειά της, καθώς το αποτέλεσμα διαμορφώθηκε στα τελευταία λεπτά.

Η μπάλα πήγαινε συνεχώς πάνω- κάτω, υπήρχαν πολύ δυνατές αλλά όχι αντιαθλητικές μονομαχίες και οι δύο ομάδες κυνήγησαν το γκολ ως το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή, όπως φαίνεται από την εξέλιξη του σκορ.
Οι γηπεδούχοι κατάφεραν να προηγηθούν πριν το εικοσάλεπτο  και οι φιλοξενούμενοι πέτυχαν τα δικά τους τέρματα στο δεύτερο 45λεπτο.
Με δέκα ποδοσφαιριστές ολοκλήρωσαν την αναμέτρηση οι δύο ομάδες αφού ο Μπάμπα για τους γηπεδούχους κι ο Χολέβας για τους φιλοξενούμενους αποβλήθηκαν με δεύτερη κίτρινη κάρτα για μαρκαρίσματα στο 88’ και στο 90’ της αναμέτρησης αντίστοιχα.
Το 1-0 έγινε στο 18ο λεπτό, μετά από εκτέλεση κόρνερ, πίσω κεφαλιά του Νούσια  που έφερε την μπάλα στον Γεωργουλάκο που άνοιξε το σκορ.
Στο 52’ ο Παπαδόπουλος με πλασέ, μετά  από πάσα του Βαλωτή, έκανε το 1-1 για να έχουμε το 1-2 στο 87ο λεπτό, όταν ο Σιαμανίκος που μπήκε στον αγώνα ως αλλαγή, έκανε προσπάθεια από δεξιά, έβγαλε την παράλληλη σέντρα κι από το ύψος της μικρής περιοχής ο Βαλωτής με εντυπωσιακή προβολή (φωτό), έκανε το γκολ κι έδωσε τη νίκη στον Πρωτεσίλαο.
ΗΡΑΚΛΗΣ: Κεφαλάς, Πάντσιος, Δαμασκός Στρούγκης, Γεωργουλάκος (50’ Μάρκος), Κ. Μπέσσας (68’ Καρπαθάκης), Τανός, Γκάγκας, Νούσιας, Μπάμπα, Ασλάνογλου (75’ Μακρής)
ΠΡΩΤΕΣΙΛΑΟΣ: Μάνος, Μιχόπουλος, Χολέβας, Λεϊμονής (75’ Σιαμανίκος), Α. Λάμπος, Κ. Κόρκος Σούδης, Μαρμαρινός (89’ Ι. Λάμπος), Παπαδοπούλος, Βαλωτής Κοπάνας

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις