«Πρώτη φορά βλέπουμε διαιτητή κομπάρσο»

Ανακοίνωση με την οποία διαμαρτύρεται για την αντιμετώπιση της διαιτησίας στο ματς με τον Πανιώνιο εξέδωσε η ΑΕΛ. «Διαιτητής κομπάρσος, μας αδικεί η ισοπαλία κόντρα στον ιστορικό Πανιώνιο», αναφέρουν μεταξύ άλλων οι «βυσσινί».

Η σχετική ανακοίνωση:

Είμαστε μια ομάδα με ιστορία 54 ετών και πρώτη φορά βλέπουμε διαιτησία όπου ο πρώτος διαιτητής είναι κομπάρσος και είναι μέσα στο παιχνίδι για να εκτελεί τις εντολές του τέταρτου, ο οποίος δεν υπαγόρευσε στον πρώτο διαιτητή ούτε ένα σφύριγμα υπέρ μας.

Σήμερα φέραμε μία άδικη ισοπαλία με τον ιστορικό Πανιώνιο, αλλά εκείνο που μας στενοχώρησε πιο πολύ απ’ όλα ήταν η διαιτητική συμπεριφορά του πρώτου και του τέταρτου διαιτητή, που είναι πρωτοφανής για αγώνα επιπέδου Super League.

Σε έναν αγώνα που ήταν μονότερμα με περισσότερες από 20 τελικές για την ομάδα μας και ο τερματοφύλακας μας δεν ακούμπησε την μπάλα, αυτό που μας μένει μόνο είναι η συμπεριφορά των δύο αυτών διαιτητών.

Στο τέλος με 6 αλλαγές και 3 δήθεν τραυματισμούς των παικτών του Πανιωνίου στο δεύτερο ημίχρονο, ακούσαμε τον τέταρτο να δίνει ως καθυστερήσεις στον πρώτο 3 λεπτά, μέσα στα οποία το εκτός γηπέδου και χωρίς την μπάλα φάουλ του Σπιριντόνοβιτς στον Γουάλας, το οποίο έγινε από τον τέταρτο αντί για κόκκινη, από μία κίτρινη εκατέρωθεν.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις