Δήμητρα Γιαννοπούλου – Η νέα μεταγραφική βόμβα στο γυναικείο μπάσκετ της Νίκης Βόλου

Μετά την Έφη Καζαντζίδου τα “κυανόλευκα” θα φορά και η Δήμητρα Γιαννοπούλου, στη γυναικεία ομάδα μπάσκετ της Νίκης Βόλου. Η 29χρονη σέντερ με ύψος 1,85 αγωνίστηκε με τα χρώματα του ΠΑΟΚ στη τελευταία σεζόν και αναμένεται να βοηθήσει τα μέγιστα ώστε η ομάδα της Νίκης να διεκδικήσει την  άνοδο στην επόμενη κατηγορία. Ο Ανδρέας Πάτσης έχοντας αναλάβει ολοκληρωτικά το τμήμα του γυναικείου μπάσκετ της Νίκης φαίνεται πως στοχεύει να εκτοξεύσει τη Νίκη στις μεγάλες κατηγορίες, με πρώτο σκαλοπάτι την Α2.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Νίκη Βόλου […]

Τα “κυανόλευκα” θα φορά από τη φετινή χρονιά η Δήμητρα Γιαννοπούλου, η οποία αποκτήθηκε από το γυναικείο τμήμα μπάσκετ της Νίκης Βόλου.

 

Η 29χρονη σέντερ έχει ύψος 1,85 και την περασμένη σεζόν αγωνίζονταν στον ΠΑΟΚ, με τον οποίο έκανε μία πολύ καλή πορεία στο πρωτάθλημα της Α1 και έφτασε στον τελικό του Final Four Κυπέλλου Ελλάδας Γυναικών. Το νέο μεταγραφικό απόκτημα της Νίκης Βόλου έχει επίσης αγωνιστεί επί σειρά ετών στις μεγάλες κατηγορίες με τον Απόλλωνα Καλαμαριάς και με την ομάδα της SIEMENS, ενώ υπήρξε και διεθνής με την Εθνική Ελλάδος

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις