Η Σκιάθος… νίκησε τον Παγασητικό

Επιστροφή στις νίκες για την ομάδα της Σκιάθου, που κατάφερε να κατακτήσει το πρώτο “τρίποντο” μετά τη 10η αγωνιστική, επικρατώντας δίκαια στην έδρα της επί του Παγασητικού με 2-1.

Οι γηπεδούχοι κατάφεραν να προηγηθούν πολύ γρήγορα, αφού μόλις στο 12’ ο Φιλιππούλης με προσπάθεια που έκανε από δεξιά, αλλαγή ποδιού και διαγώνιο σουτ με το αριστερό, άνοιξε το σκορ.
Όντας καλύτεροι οι γηπεδούχοι σε όλο το α’ μέρος, έχασαν κι άλλες ευκαιρίες  με αποτέλεσμα το 1-0 να διατηρηθεί ως το τέλος του ημιχρόνου.
Στο β’ μέρος οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν να ισορροπήσουν την αναμέτρηση, ωστόσο ατομική ενέργεια του Σιδηρόπουλο στο 60’, όταν πέρασε τρεις αντιπάλους κι ανατράπηκε καθαρά, έδωσε το δικαίωμα στον Φιλιππούλη να εκτελέσει το πέναλτι και να στεφθεί για δεύτερη φορά σκόρερ.
Οι γηπεδούχοι το μόνο που κατάφεραν ήταν να μειώσουν σε 2-1 με τον Καραγιώργο στο 87΄, όταν δέχτηκε τη μπάλα μέσα στην περιοχή και με διαγώνιο σουτ έκανε το γκολ.
ΣΚΙΑΘΟΣ: Παπάρας, Δ. Γιαουράκης,  Ελ. Πρίφτι, Νασιάκος, Γραβάνης, Μπρέγκου, Αλικά (60’ Αλ. Τζελάι), Σιδηρόπουλος (85’ Νικολαΐδης), Χισάι, Φιλιππούλης (70’ Τουρβναβίτης), Χρ. Τζελάι (80’ Γ. Γιαουράκης)
ΠΑΓΑΣΗΤΙΚΟΣ: Κλεάνθης, Γκατζούνας (65’ Κουτλουμπάσης), Μυλωνάς, Ζιώγας, Λάιος, Καράνταγλης (80’ Δουλάς), Τσένα (78’ Ανδρέου), Μαρούγκας, Καραγιώργος, Δημητρίου, Μάρκος

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις