Α’ ΕΠΣΘ: Το φιλμ της 15ης αγωνιστικής (+ πίνακας βαθμολογίας)

Σε μια αναμέτρηση που έλειψαν οι εκπλήξεις, οι πρωτοπόροι πήραν εύκολα ή δύσκολα τις νίκες με αποτέλεσμα να μην υπάρξουν αλλαγές στο βαθμολογικό πίνακα. Άξιο αναφοράς είναι το γεγονός, ότι οι ομάδες που είναι στο πάνω μισό του βαθμολογικού πίνακα, επικράτησαν επ’ αυτών που βρίσκονται στο κάτω μισό, σε μια περίεργη στατιστική συγκυρία…

Επιστροφή στις νίκες για το Θησέα, που επικράτησε του Μαγνησιακού με 2-1 στο Βοηθητικό του ΕΑΚ. Ήταν μία αναμέτρηση, με πολύ άγχος από πλευράς γηπεδούχων που ήθελαν να επιστρέψουν πάση θυσία στα νικηφόρα αποτελέσματα, ώστε να ξαναβρούν την καλή ψυχολογία τους, που χάθηκε μετά την ήττα στο ντέρμπι της προηγούμενης αγωνιστικής.
Σε γενικές γραμμές πολύ καλή εμφάνιση από το Μαγνησιακό, που ήταν πολύ βελτιωμένος και δείχνει να ξεπερνά την “κοιλιά” των προηγούμενων αγωνιστικών.

Σε μία αναμέτρηση με ελάχιστες καλές στιγμές, ο Διαγόρας έκανε τη δουλειά του, αν και δεν βρέθηκε σε καλή μέρα  και πήρε το νικηφόρο αποτέλεσμα με 1-0  από τον μαχητικότατο Πηλέα, που  παρατάχθηκε με σαφείς αμυντικούς προσανατολισμούς.
Διαμαρτυρήθηκαν έντονα οι φιλοξενούμενοι, για πολλές από τις αποφάσεις της κας Βέργου, ενώ ευχαρίστησαν για τη φιλοξενία του Διαγόρα.

Νίκη με ανατροπή στο σκορ πέτυχε ο Πρωτεσίλαος επί του Ηρακλή με 1-2, σε αναμέτρηση που έγινε στο  Βασδέκειο και κράτησε αμείωτο το ενδιαφέρον σε όλη τη διάρκειά της, καθώς το αποτέλεσμα διαμορφώθηκε στα τελευταία λεπτά.
Σε μια αναμέτρηση με ελάχιστης καλές φάσεις, που έδειχνε πως όποιος σκοράρει πρώτος θα πάρει και το παιχνίδι, ο Πύρασος ήταν πιο τυχερός και επικράτησε 1-0 στη Σούρπη επί του Αίαντα, με το τέρμα που έκρινε την αναμέτρηση να επιτυγχάνεται με αυτογκόλ. Αυτή ήταν η 5η συνεχόμενη νίκη για τους Αγχιαλίτες.

Χωρίς να δυσκολευτεί η Ακρόπολη επικράτησε 3-0 της Αγ. Παρασκευής, σε αναμέτρηση που έγινε στο Σέσκλο.  Η μεγάλη κόπωση για την ομάδα του Σέσκλου, που έδωσε τρία παιχνίδια σε  επτά ημέρες, ήταν ο παράγοντας που θα μπορούσε να επηρεάσει την αναμέτρηση.

Νίκη στα τελευταία λεπτά για τον Σαρακηνό που επικράτησε του Άνθ. Γαζή με 2-0 σε αναμέτρηση που έγινε στο γήπεδο Δημητρίας.  Το παιχνίδι  που εξελίχθηκε κυρίως στο χώρο του κέντρου, ήταν κλειστό, με ελάχιστες φάσεις μπροστά από τις δύο εστίες.
Δύο εκτελέσεις στημένων και δύο κεφαλιές που ακολούθησαν, έλυσαν το “γόρδιο δεσμό” για τους φιλοξενούμενους. Πολλά παράπονα για τη διαιτησία εξέφρασαν οι γηπεδούχοι

Επιστροφή στις νίκες για την ομάδα της Σκιάθου, που κατάφερε να κατακτήσει το πρώτο “τρίποντο” μετά τη 10η αγωνιστική, επικρατώντας δίκαια στην έδρα της επί του Παγασητικού με 2-1, σε μια αναμέτρηση με λίγες καλές φάσεις.

Α’ ΕΠΣΘ (15η Αγωνιστική)
Ηρακλής Β.- Πρωτεσίλαος 1-2
Σκιάθος- Παγασητικός 2-1
Ακρόπολις- Αγ. Παρασκευή 3-0
Αίας- Πύρασος 0-1
Ανθ. Γαζής- Σαρακηνός 0-2
Διαγόρας- Πηλέας 1-0
Θησέας- Μαγνησιακός 2-1

*Σαρακηνός και Ηρακλής Β. ξεκίνησαν με -2 βαθμούς, λόγω τιμωριών που έχουν από το προηγούμενο πρωτάθλημα.

Η επόμενη 16η αγωνιστική
Σκιάθος- Ηρακλής Β.
Πρωτεσίλαος- Ακρόπολις
Παγασητικός- Αίας
Αγ. Παρασκευή- Ανθ. Γαζής
Πύρασος- Διαγόρας
Σαρακηνός- Θησέας
Πηλέας- Μαγνησιακός

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις