Το άφησε στη μέση…

Τη μισή δουλειά έκανε η γυναικεία ομάδα του Μαγνησιακού, στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Β’ Εθνικής Γυναικών. Αν και βρέθηκε να ηττάται με 0-2 οκτώ λεπτά πριν την ολοκλήρωση του 45λεπτου, βρήκε τα ψυχικά αποθέματα  και κατάφερε να ισοφαρίσει σε 2-2, πριν τη λήξη του ημιχρόνου και λίγο έλειψε για να κάνει την ολική ανατροπή.

Σε όλο το δεύτερο ημίχρονο, η βολιώτικη ομάδα κυριολεκτικά είχε κλείσει στο μισό της άμυνας της την αντίπαλη ομάδα, ωστόσο δεν κατάφερε να πετύχει ακόμη ένα τέρμα, το οποίο θα ισοδυναμούσε με νίκη και πιθανώς με την εξασφάλιση της κατηγορίας, κατά ένα μεγάλο μέρος.

Στο 18ο λεπτό της αναμέτρησης, απ’ ευθείας εκτέλεση φάουλ της Κιουτάχιαλη από το κέντρο του γηπέδου, η μπάλα πήρε ψηλοκρεμαστή τροχιά και πέρασε πάνω από τη βολιώτισα τερματοφύλακα, που βρισκόταν έξω από τη γραμμή τέρματος, αφού δεν περίμενε τέτοια εκτέλεση.

Η ίδια παίκτρια έκανε εξαιρετική ατομική ενέργεια από αριστερά κι αφού πέρασε όποια αντίπαλο βρήκε μπροστά της τελείωσε τη φάση με ένα  εξαιρετικό διαγώνιο πλασέ (37’).

Στο 38′ η Παπασακελλαρίου έκανε το σουτ λίγο έξω από τη μεγάλη περιοχή, η Κανελλάκη έκανε ασταθή απόκρουση, η Χρυσικοπούλου πήρε το επιθετικό “ριμπάουντ” και με κοντινό πλασέ έκανε το 1-2.

Στο 44’ η Δήμητρα Κουλουχέρη με ένα εντυπωσιακό μακρινό σουτ, πολλά μέτρα έξω από την περιοχή έστειλε τη μπάλα στα αντίπαλα δίχτυα κι έκανε το 2-2, αφού η δυναμική τερματοφύλακας των φιλοξενουμένων, δεν μπόρεσε να αντιδράσει.

Το β’ ημίχρονο ξεκίνησε με αναγκαστική αλλαγή της τερματοφύλακα του Αγρ. Αστέρα, Κανελλάκη, λόγω τραυματισμού, οι γηπεδούχες πίεζαν συνεχώς, έκαναν δυο σουτ από το ύψος της περιοχής, με τη μπάλα να περνά ελάχιστα έξω από το οριζόντιο δοκάρι.

Αν κάτι θα έπρεπε να αλλάξει για την ομάδα του Μαγνησιακού, ενδεχομένως θα ήταν να δοκιμάσουν ακόμα περισσότερα σουτ, αφού η άμυνα των φιλοξενούμενων ήταν πολυπρόσωπη και οι κενοί χώροι ελάχιστοι για να δοκιμαστούν ατομικές ενέργειες.

Πλέον, ο Μαγνησιακος θα παίξει όλη τη χρονιά του στον εκτός έδρας αγώνα με αντίπαλο τις Αμαζόνες Θεσπρωτίας, ενώ ο Αγροτικός Αστέρας Αγίας Βαρβάρας υποδέχεται τις Νεφέλες Κατερίνης, οι οποίες κέρδισαν την πρωτοπόρο του ομίλου,Προοδευτική Περάματος.

ΜΑΓΝΗΣΙΑΚΟΣ: Ξάνθη, Καραγιάννη, Ζαμπάκα, Σταμοπούλου, Πέτση, Παπασακελλαρίου (84′ Μακεδών), Χρυσικοπούλου, Γκέκα (81′ Κανάκη), Λουκοπούλου, Κουλοχέρη, Κατσαβριά.
ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ ΑΓ. ΒΑΡΒΑΡΑΣ: Κανελλάκη (46′ Μουρατίδου), Τσεχελίδου, Μπαξεβάνη, Στρίμπα (79′ Ζέρβα), Κιουτάχιαλη, Τσούκα (50′ Τσιοχάρη), Δρενοβιάδου, Φέιμ, Παπαδοπούλου, Καλαϊτζόγλου, Ζαφειρίου (57′ Δεληγιαννίδου).

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις