Νίκη «ανάσα» για Διγενή

Με το «τρίποντο» της νίκης έφυγε από το Καρπενήσι ο Διγενής Νεοχωρίου που επικράτησε του ΑΠΟΚ Βελούχι με 1-2.

Ο αγώνας πραγματοποιήθηκε την Κυριακή (4/2) στο Δημοτικό στάδιο Καρπενησίου και ήταν στο πλαίσιο της 18ης αγωνιστικής του 4ου Ομίλου της Γ΄ Εθνικής και έγινε παρουσία περίπου 50 θεατών.

Το Βελούχι του Γιάννη Φλωράκη δεν μπόρεσε να σταματήσει το σερί των αρνητικών αποτελεσμάτων, γνωρίζοντας νέα ήττα. Στο πρώτο μέρος έμεινε πίσω στο σκορ με 0-1, μετά το δεύτερο γκολ που πέτυχε αντέδρασε μείωσε με τον Γιάννη Κακκάβα και ήταν πιεστικός προσπαθώντας να φτάσει στην ισοφάριση χωρίς επιτυχία.

Το Νεοχώρι του Αχιλλέα Σακαρατσάνου προηγήθηκε στο πρώτο μέρος με τον Νίκο Σκόνδρα, ο οποίος είχε δοκάρι σε μεγάλη ευκαιρία στο 29΄ να ανοίξει το σκορ. Στην επανάληψη ο Γιάννης Κολοβός στο 58΄ μετά από έξοχη αντεπίθεση διπλασίασε τα τέρματα των Τρικαλινών και τους έδωσε σημαντικό προβάδισμα νίκης. Παρά την μείωση του σκορ και την πίεση του αντιπάλου ο Διγενής διαχειρίστηκε το υπέρ του σκορ και έφτασε στην νίκη.

Την επόμενη (19η) αγωνιστική ο ΑΠΟΚ αγωνίζεται την Κυριακή(11/2) στην Ιτέα με τον τοπικό Αστέρα, ενώ ο Διγενής παίζει εκτός έδρας στο Μαρτίνο με τον Οπούντιο. Το Νεοχώρι έφτασε στους 16 βαθμούς, ανέβηκε στην 10η θέση, ενώ ο ΑΠΟΚ παρέμεινε στους 6.

ΑΠΟΚ Βελούχι (Γιάννης Φλωράκης): Ρεσίτης, Χαλλής, Μπόγδανος, Σιάτρας(39΄ λ.τρ. Κόλλιας), Ζαραβέλης, Τσιμόπουλος, Παχής, Κατσαδούρος, Μπακαλίδης, Κακκάβας, Γεωργίου(71΄ Σερπάνος)

Διγενής Νεοχωρίου (Αχιλλέας Σαρακατσάνος): Ζαφείρης, Αετόπουλος, Γκαγκαστάθης, Γούτσιος, Σαρακατσάνος, Κολοβός, Σκόνδρας(93΄ Τασούλας), Αμπαδιωτάκης, Τσικρικάς(68΄ Τσαλάκου), Τζελής, Κατσαμάγκας(87΄ Νικόλαρος).

Πηγή: evrytaniasport

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις