Τσίρκοβιτς: «Νοοτροπία δημοσίου υπαλλήλου οι ποδοσφαιριστές του Αμβρυσσέα»

Μίκι Τσίρκοβιτς, μετά τη λήξη του αγώνα με τον Αχιλλέα Φαρσάλων όπου η ομάδα του έχασε με 1-0. Ο προπονητής του Αμβρυσσέα ανέφερε πως ενώ η διοίκηση της ομάδας είναι άψογη, οι ποδοσφαιριστές της από την άλλη έχουν νοοτροπία “δημοσίου υπαλλήλου”. Αναλυτικά:«Αρχικά θέλω να δώσω συγχαρητήρια στον άνθρωπο που έχω σε ιδιαίτερη εκτίμηση και γνωριζόμαστε εδώ και είκοσι χρόνια τον Τάκη Παραφέστα.

Είναι τιμή και χαρά μου που κάθομαι δίπλα σε έναν άνθρωπο με τέτοια αξιοπρέπεια και τέτοια προσωπικότητα και θέλω να τον συγχαρώ για την νίκη της ομάδος του.

Για εμάς ήταν μια πολύ άσχημη ημέρα, είναι μια από τις χειρότερες ημέρες που μπορεί να βρεθεί ένας προπονητής. Από την άλλη όμως, έχω καθαρή την συνείδηση μου, ανέλαβα πριν από έναν μήνα την συγκεκριμένη ομάδα, την οποία ούτε έχω φτιάξει εγώ, ούτε είναι δικές μου επιλογές οι ποδοσφαιριστές. Έχουμε μια άψογη διοίκηση, όμως οι ποδοσφαιριστές έχουν νοοτροπία “δημοσίου υπαλλήλου” κάτι που απέδειξαν και στην συγκεκριμένη αναμέτρηση.

Σίγουρα τους 24 βαθμούς τους έχουν μαζέψει οι συγκεκριμένοι ποδοσφαιριστές. Σίγουρα υπάρχει πρόβλημα νοοτροπίας, εγώ επειδή έχω μια αξιοπρέπεια και σέβομαι τον εαυτό μου μπορούσα να πω στους ανθρώπους της Διοίκησης να αλλάξουν κάποια πράγματα, είμαι ο τρίτος προπονητής που αλλάζει ο Αμβρυσσέας, έχω μάθει στην ζωή μου να πολεμάω και να μην τα παρατάω στα δύσκολα.

Θα μιλήσουμε με τους ανθρώπους της ομάδος για το τι μπορεί να γίνει ώστε να συνεχίσουμε να παλεύουμε, όμως σήμερα είναι μια ημέρα που εγώ ντρέπομαι που λέγομαι προπονητής».

athleticlarissa.gr

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις