Στοίχημα: Εύκολη πρόκριση για Λεβερκούζεν

Ημέρα Κυπέλλων είναι η σημερινή σε αρκετές χώρες της Ευρώπης, όπως Γερμανία και Γαλλία. Θα μας απασχολήσει η αναμέτρηση Λεβερκούζεν – Βέρντερ Βρέμης για το Κύπελλο Γερμανίας, όπως επίσης και οι αγώνες σε Κύπρο και Πρέμιερ Σκωτίας. Ακόμη, πρόταση προκύπτει και απ’ το Eurocup. Πριν περάσουμε στην ανάλυση των προτάσεων, μην ξεχνάτε ότι στο Betarades.gr μπορείτε μεταξύ άλλων, να βρείτε έναν πλήρη οδηγό για τα διαδικτυακά casino που δραστηριοποιούνται στην Ελλάδα.

Καλύπτει το χάντικαπ η Λεβερκούζεν

Ξεκινάμε τις προτάσεις στοιχήματος με την αναμέτρηση Λεβερκούζεν – Βέρντερ Βρέμης, όπου επιλέγουμε Λεβερκούζεν -1 σε απόδοση 1.95 (-1 ασιατικό χάντικαπ: Το στοίχημα επιβεβαιώνεται σε περίπτωση νίκης της Λεβερκούζεν με δύο ή περισσότερα γκολ διαφορά. Αν κερδίσει με διαφορά ενός τέρματος, το ποντάρισμα επιστρέφεται). Πρόκειται για νοκ-άουτ αναμέτρηση στο πλαίσιο της προημιτελικής φάσης του Κυπέλλου ανάμεσα σε δύο ομάδες διαφορετικής δυναμικής. Η Λεβερκούζεν τα πηγαίνει περίφημα στο φετινό πρωτάθλημα, βρίσκεται στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας με 35 πόντους, δεν μπορεί να απειλήσει την Μπάγερν, που ουσιαστικά έχει εξασφαλίσει τον τίτλο (+18), θα δώσει μάχη με τις Λειψία, Ντόρτμουντ και Σάλκε για τη δεύτερη θέση. Έρχεται απ’ το εκτός έδρας 0-0 κόντρα στη Φράιμπουργκ, το Κύπελλο είναι μέσα στις επιδιώξεις της. Απ’ την άλλη, η Βέρντερ κάνει μέτριο πρωτάθλημα, βρίσκεται στην 15η θέση με 20 πόντους, προσπαθεί να αποφύγει τον υποβιβασμό και το Κύπελλο φαντάζει πολυτέλεια. Εκτός έδρας συνήθως δέχεται γκολ, σήμερα η πιο ποιοτική Λεβερκούζεν μπορεί να πάρει άνετη πρόκριση.

Προβάδισμα σε Άρη Λεμεσού

Συνεχίζουμε τα προγνωστικά με την αναμέτρηση Άρης Λεμεσού – Πάφος, όπου επιλέγουμε 1 DNB σε απόδοση 1.90 (Draw No Bet ή Ισοπαλία Όχι Στοίχημα: Το ποντάρισμα επιστρέφεται σε περίπτωση ισοπαλίας). Είναι αναμέτρηση στο πλαίσιο της 23ης αγωνιστικής της Α’ Κύπρου, ανάμεσα σε δύο ομάδες που δίνουν μάχη για την παραμονή. Σε σαφώς δυσκολότερη θέση ο Άρης, που βρίσκεται στην 13η θέση της βαθμολογίας, εντός της ζώνης του υποβιβασμού, στο -1 απ’ τις θέσεις των μπαράζ. Έρχεται απ’ το εκτός έδρας 0-4 επί του Εθνικού Άχνας, αποτέλεσμα που πήρε τη σκυτάλη μετά από δύο σερί ήττες. Σήμερα υποδέχεται την Πάφο, που είναι σε τραγική κατάσταση, έρχεται από έξι σερί ήττες σε όλες τις διοργανώσεις, πέντε για το πρωτάθλημα, στις οποίες δε σκόραρε καν! Οι γηπεδούχοι έχουν το προβάδισμα και θα τους στηρίξουμε.

Μπορεί το διπλό η Σεντ Τζόνστον

Πάμε στην Πρέμιερ Σκωτίας και την αναμέτρηση Μάδεργουελ – Σεντ Τζόνστον, όπου επιλέγουμε 2 DNB σε απόδοση 2.50. Δεν πατάει καθόλου καλά η Μάδεργουελ, που δεν έχει νίκη στις τελευταίες τρεις αγωνιστικές, έρχεται απ’ την εντός έδρας ισοπαλία 1-1 κόντρα στην Πάρτικ Θιστλ. Σήμερα υποδέχεται τη Σεντ Τζόνστον που ναι μεν έρχεται από τρεις σερί ήττες, ωστόσο η εικόνα της ήταν πολύ καλύτερη συγκριτικά μ’ αυτή των γηπεδούχων. Το πάλεψε πάρα πολύ η Σεντ Τζόνστον στο εκτός έδρας ματς με τη Χαρτς το Σάββατο, δεν άξιζε να χάσει (1-0), κάτι αντίστοιχο είχε συμβεί και σε προηγούμενα παιχνίδια. Μπορεί να πάρει ένα θετικό αποτέλεσμα σήμερα, θα επιλέξουμε το διπλό με την κάλυψη του Draw No Bet για να περιορίσουμε το ρίσκο.

Χαμηλό σκορ στην Ιταλία

Κλείνουμε με την αναμέτρηση Ρέτζιο Εμίλια – Βιλερμάν για το Eurocup, όπου επιλέγουμε Under 150.5 σε απόδοση 1.95. Πρόκειται για παιχνίδι στο πλαίσιο της τελευταίας αγωνιστικής της φάσης του TOP 16 της διοργάνωσης, με τις δύο ομάδες να βρίσκονται στις πρώτες δύο θέσεις του τέταρτου ομίλου. Με δεδομένο ότι η Ούνιξ θα κερδίσει την αδύναμη και αδιάφορη Λιμόζ, τα πράγματα απλουστεύουν. Με νίκη η Εμίλια θα τερματίσει πρώτη και η Ούνιξ δεύτερη, με νίκη η Βιλερμπάν θα τερματίσει δεύτερη και η Ούνιξ θα είναι πρώτη. Η κρισιμότητα του αγώνα θα ενισχύσει τις ήδη δυνατές άμυνες των δύο ομάδων, η σοφή επιλογή είναι το Under 150.5.

Επισκεφθείτε το Betarades.gr, διαβάστε από νωρίς το πρωί τα previews όλων των αγώνων της ημέρας, δείτε τα προγνωστικά μας στη στήλη αριστερά και ενημερωθείτε για τα αποτελέσματα των αγώνων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις