Φοβερή εκδήλωση από τον Όμιλο Φίλων Τζούντο Μαγνησίας (photos)

Στο κατάμεστο αμφιθέατρο Γ. Κορδάτος του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας πραγματοποιήθηκε η ετήσια εκδήλωση κοπής πίτας και βράβευσης κορυφαίων αθλητών του Ομίλου Φίλων Τζούντο Μαγνησίας.

Η «ψυχή» του συλλόγου και ταυτόχρονα ο μόνος Βολιώτης πρόεδρος Ελληνικής Ομοσπονδίας και συγκεκριμένα της Ελληνικής Ομοσπονδίας Τζούντο  Dr. Γιάννης Καφενταράκης, αναφέρθηκε στις σημαντικές επιτυχίες του βολιώτικου συλλόγου το 2017, όπου αθλητές του κατέκτησαν εννέα πανελλήνιες νίκες, 50 μετάλλια σε διασυλλογικούς αγώνες και τρία σε πανελλήνια σχολικά πρωταθλήματα.

Επίσης έκανε τον πλούσιο απολογισμό της προηγούμενης χρονιάς με διοργάνωση τουρνουά και συμμετοχή σε διεθνείς διοργανώσεις. Ο Dr. Γ. Καφενταράκης, ευχαρίστησε τους άμεσους συνεργάτες του Παντελή Φιτσιάλο και Γεωργία Αδάμου, όπως και τους 150 αθλητές του συλλόγου και τους γονείς τους για τη μεγάλη συμπαράσταση στην προσπάθεια που γίνεται για την ανάπτυξη του αθλήματος στο Βόλο και στη Μαγνησία.

Ο κ. Καφενταράκης ο οποίος θα είναι εκ νέου υποψήφιος στις επερχόμενες εκλογές της Ελληνικής Ομοσπονδίας Τζούντο στις 17 Φεβρουαρίου δήλωσε στο  goalpost.gr: «Ένα μεγάλο ευχαριστώ από καρδιάς στους συνεργάτες μου Παντελή Φιτσιάλο και Γεωργία Αδάμου, όπως και στους 150 αθλητές και αθλήτριες του Ομίλου Φίλων Τζούντο Μαγνησίας και τους γονείς τους για τις άοκνες προσπάθειές τους για την ανάπτυξη του αθλήματος.

Το 2017 ήταν μια χρονιά μεγάλων επιτυχιών που πιστεύω πως θα συνεχιστούν και το 2018. Διατηρώντας χαμηλούς τόνους, δουλεύουμε σκληρά και όπως βλέπετε έχουμε γίνει μια μεγάλη δυνατή, όσο και υγιής «οικογένεια». Ευχαριστούμε το Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας για την παραχώρηση της αίθουσας, όπως επίσης τα σωματεία της Λάρισας και το μέλος του Δ.Σ. της ΕΛΟΤ κ. Χρήστο Αντωνίου για τη σημερινή τους παρουσία στην εκδήλωση»

Όσον αφορά τις επικείμενες εκλογές της ΕΛΟΤ τόνισε: «Η πανηγυρική μας δικαίωση μετά από τις δικαστικές διαμάχες και η επάνοδός μας στην προεδρία της Ομοσπονδίας Τζούντο απέδειξε περίτρανα την αλήθεια. Τώρα έχουμε εκ νέου εκλογές στις 17 Φεβρουαρίου οι οποίες πιστεύω θα δώσουν και νέα προοπτική στην Ομοσπονδία. Θέλουμε να ξεκαθαρίσει εντελώς το τοπίο και να γίνονται όλα και πάντα υπό πλήρη διαφάνεια».

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης δόθηκαν πλούσια δώρα και στα 150 παιδιά του συλλόγου. Ο Όμιλος φίλων Τζούντο Μαγνησίας, συνεχίζει να προάγει το τζούντο στο Νομό και να βγάζει από τα σπλάχνα του πρωταθλητές σε όλες τις κατηγορίες.

Δείτε το φωτορεπορτάζ που ακολουθεί

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις