Πρόκριση στα τελικά πόλο παίδων διεκδικεί ο Ο.Υ.Κ.Β.

Τριήμερο γεμάτο πόλο έχουμε από σήμερα ως την Κυριακή στο κολυμβητήριο της Νέας Ιωνίας «Βασίλης Πολύμερος». Και αυτό γιατί θα φιλοξενηθούν οι αναμετρήσεις του 5ου ομίλου της β’ (ημιτελικής) φάσης του Πανελληνίου πρωταθλήματος Παίδων (γεννηθέντες το 2000 και νεώτεροι). Τον Βόλο εκπροσωπεί ο Ο.Υ.Κ.Β. που θα παλέψει για…

…το ένα από τα δύο εισιτήρια της πρόκρισης στα τελικά αντιμετωπίζοντας κατά σειρά τους Ν.Ο. Πατρών, Ν.Ο. Λάρισας, Κ.Ε. Κοζάνης, Νηρέα Λαμίας και ΝΑΣ Ημαθίας.
Οι 30 ομάδες που έφτασαν ως εδώ χωρίστηκαν σε πέντε ομίλους των έξι και στα τελικά (26-28 Ιουνίου) θα περάσουν οι δύο πρώτες κάθε γκρουπ (σύνολο 10).
Μετά τις επιτυχίες των ομάδων Νέων Ανδρών και Εφήβων που προκρίθηκαν φέτος στην τελική φάση των πρωταθλημάτων τους, το ίδιο θα επιδιώξουν και οι Παίδες του Ο.Υ.Κ.Β., ενός συλλόγου που τα τελευταία χρόνια πρωταγωνιστεί στα ηλικιακά πρωταθλήματα, καθώς δίνει ιδιαίτερο βάρος στα τμήματα υποδομής.
Οι προπονητές του Ο.Υ.Κ.Β. Γιώργος Ντόνας και Θωμάς Μεφσούτ θα έχουν στη διάθεσή τους την ακόλουθη σύνθεση: Βαλεντίνος Νάσιος, Χρήστος Τσιμπανογιάννης, Μανώλης Καραΐσκος, Χρήστος Κουφιδάκης, Παναγιώτης Βούλγαρης, Αλέξανδρος Νασιάκος, Αποστόλης Γαργαλέτσος, Λευτέρης Μπένης, Παναγιώτης Τέκος, Βασίλης Βλιώρας, Μάρκος Ντόνας, Χριστόφορος Γαλάνης, Αποστόλης Αποστολίδης, Ευθύμης Νασιάκος, Γιάννης Μαρινάγης.

Το πρόγραμμα
Το πρόγραμμα των αγώνων του 5ου ομίλου της ημιτελικής φάσης του πρωταθλήματος Παίδων έχει ως εξής:
Παρασκευή 17/4
18.00 Ν.Ο. Πατρών-Ο.Υ.Κ.Β.
19.00 ΝΑΣ Ημαθίας-Ν.Ο. Λάρισας
20.00 Κ.Ε. Κοζάνης-Νηρέας Λαμ.
Σάββατο 18/4
10.00 Ο.Υ.Κ.Β.-Ν.Ο. Λάρισας
11.00 Νηρέας Λαμ.-ΝΑΣ Ημαθίας
12.00 Ν.Ο. Πατρών-Κ.Ε. Κοζάνης
19.00 Ν.Ο. Λάρισας-Νηρέας Λαμ.
20.00 Κ.Ε. Κοζάνης-Ο.Υ.Κ.Β.
21.00 ΝΑΣ Ημαθίας-Ν.Ο. Πατρών
Κυριακή 19/4
10.00 Ο.Υ.Κ.Β.-Νηρέας Λαμ.
11.00 Ν.Ο. Πατρών-Ν.Ο. Λάρισας
12.00 Κ.Ε. Κοζάνης-ΝΑΣ Ημαθίας
18.00 Νηρέας Λαμ.-Ν.Ο. Πατρών
19.00 Ν.Ο. Λάρισας-Κ.Ε. Κοζάνης
20.00 ΝΑΣ Ημαθίας-Ο.Υ.Κ.Β.
Πηγή: εφημερίδα «Θεσσαλία»

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις