Προπονούνται στον Ολυμπιακό Β. και περιμένουν…

Στον Ολυμπιακό Βόλου μπορεί να προβληματίζονται για την αγωνιστική απραξία, καθώς υπάρχει κίνδυνος η ομάδα να βγει εκτός ρυθμού, ωστόσο, οι παίκτες συνεχίζουν καθημερινά να προπονούνται υπό τις οδηγίες του Δημήτρη Ελευθερόπουλου και των συνεργατών του, κάνοντας στην…

…ουσία μίνι προετοιμασία.
Το θετικό είναι, πως δεν υπάρχουν αγωνιστικά προβλήματα στους «ερυθρόλευκους», καθώς όλοι οι ποδοσφαιριστές προπονούνται κανονικά. Είναι πολύ σημαντικό το γεγονός πως οι μεταγραφές του Ιανουαρίου (σ.σ. Ρίζος, Ιντζίδης, Μπουτζίκος, Τριανταφυλλάκος, Κυζιρίδης, Μπεριάν, Μπαλντοβαλίεφ) αποδείχθηκαν πετυχημένες, καθώς όσοι παίκτες αποκτήθηκαν αγωνίζονται στην ομάδα και βοηθούν τα μέγιστα τον Ολυμπιακό.
Ο Ολυμπιακός θα μπει στα πλέι όφ έχοντας λύσεις για όλες τις θέσεις. Μπορεί ορισμένοι ποδοσφαιριστές να έχουν προβάδισμα, έναντι κάποιων άλλων, όσον αφορά την ενδεκάδα, ωστόσο, ανά πάσα στιγμή μπορεί να έρθει κάποιος παίκτης από τον πάγκο και να βοηθήσει σημαντικά. Το σίγουρο είναι, πως σ’ ένα δύσκολο και επίπονο μίνι πρωτάθλημα δέκα αγωνιστικών, το οποίο θα διεξαχθεί σε σύντομο χρονικό διάστημα, θα χρειαστούν όλοι οι ποδοσφαιριστές. Οφείλουν όλοι να είναι ετοιμοπόλεμοι και σε εγρήγορση.
Η προπόνηση της Πέμπτης (16/4) διεξήχθη στο κεντρικό γήπεδο του Πανθεσσαλικού Σταδίου και κύλησε χωρίς κάποιο απρόοπτο, ενώ και σήμερα Παρασκευή οι «ερυθρόλευκοι» θα προπονηθούν στο ίδιο γήπεδο στις 11.30 το πρωί. Θυμίζουμε, πως την Κυριακή ο Ολυμπιακός θα δώσει φιλικό παιχνίδι με αντίπαλο τον Τύρναβο στο ΕΑΚ, το οποίο θα αρχίσει στις 17.00.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις