Σε οικογενειακό κλίμα ο Ίωνας έκοψε την πίτα του (photos)

Μέσα σε οικογενειακό κλίμα ο Ίωνας Βόλου έκοψε την πρωτοχρονιάτική πίτα του, παρουσία όλων των αθλητών της ανδρικής ομάδας μπάσκετ, αλλά και των νεαρών καλαθοσφαιριστών των τμημάτων υποδομής. Το «παρών» έδωσαν, επίσης και πολλοί φίλοι του συλλόγου, αλλά και γονείς των αθλητών.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο αντιδήμαρχος Οικονομικών Υπηρεσιών του Δήμου Βόλου, Ανδρέας Ζέρβας, το μέλος της επιτροπής πρωταθλημάτων γυναικών της ΕΟΚ και του Δ.Σ της ΕΣΚΑΘ Ευγενία Φραγκούλη και ο πρόεδρος του Συνδέσμου Κριτών Καλαθοσφαίρισης Μαγνησίας Μπάμπης Μαντούδης.

Ο πρόεδρος του Ίωνα, Νίκος Φαρμάκης, ο οποίος έκοψε την πρωτοχρονιάτική πίτα, ευχήθηκε σε όλους τους αθλητές του συλλόγου υγεία, πολλές επιτυχίες και όλοι μαζί να συνεχίσουν την προσπάθεια που κάνει η ομάδα τα τελευταία χρόνια και η οποία αποδίδει καρπούς.

Στους αθλητές μίλησαν και ευχήθηκαν με τη σειρά τους, ο Αντιπρόεδρος του Ίωνα Σταύρος Κραβαρίτης, η γραμματέας του συλλόγου Βάσω Κλεφτάκη, καθώς και ο έφορος της ανδρικής ομάδας Θεόδωρος Τούσιας.

Οι τυχεροί που κέρδισαν το φλουρί ήταν ο Γιάννης Ευθυμίου για την ανδρική ομάδα

και ο Ευάγγελος Κορδάτος από τα τμήματα υποδομής.
Δείτε μέσα από τον φωτογραφικό φακό του goalpost.gr στιγμιότυπα από την εκλήδωση της κοπής πίτας του Ίωνα:

 

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις