Μόνο νίκη θέλει ο Γ.Σ. Αλμυρού στο παιχνίδι με τον Γ.Σ. Φαρσάλων

Με αποκλειστικό στόχο την κατάκτηση της νίκης ο Γ.Σ. Αλμυρού υποδέχεται σήμερα Σάββατο (18/4) στις 19.00 τον Γ.Σ. Φαρσάλων για την 2η αγωνιστικής της Α1 ΕΣΚΑΘ. Οι «κυανόλευκοι» την 1η αγωνιστική δεν τα κατάφεραν, γνωρίζοντας την ήττα με 70-63 από τον Γ.Σ. Αμπελώνα εκτός έδρας και θα επιδιώξουν στο…

…σημερινό παιχνίδι να σημειώσουν την πρώτη τους νίκη.
Ο προπονητής του ΓΣΑ, Θανάσης Φλεβάρης, αντιμετωπίζει ένα σημαντικό πρόβλημα. Ο λόγος για τον Ηλία Βαλαμούτη, ο οποίος τραυματίστηκε στο γόνατο κατά τη διάρκεια του αγώνα με τον Γ.Σ. Αμπελώνα. Ο καλαθοσφαιριστής υποβλήθηκε σε μαγνητική τομογραφία, η οποία όμως δεν έδειξε σαφή εικόνα για τη σοβαρότητα της κατάστασης, μια και το γόνατό του είναι ακόμη πρησμένο. Επομένως θα ξανακάνει πάλι εξετάσεις, με την ελπίδα να μην έχει υποστεί ρήξη πρόσθιου χιαστού. Ασφαλώς ο Βαλαμούτης δεν υπολογίζεται για τη σημερινή αναμέτρηση.
Ο Θανάσης Φλεβάρης θα παρατάξει την εξής σύνθεση: Σάββας Καραμανλής, Μανώλης Αναγνωστόπουλος, Θεόδωρος Μαμούρας, Αντώνης Σαμαράς, Βαγγέλης Κοντοστάθης, Γιάννης Καραγιώργος, Παναγιώτης Μαμούρας, Βασίλης Θέος, Αντώνης Χρηστομάνος, Λευτέρης Στάμος, Αντώνης Μητρουλάς, Νίκος Κούτε, Κώστας Συνάζος και Νίκος Μαντζιώρας.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις