Τον Μάρτιο η βράβευση των κορυφαίων αθλητών του Δήμου Βόλου

Η Διεύθυνση Αθλητισμού ενημερώνει, ότι αρχές Μαρτίου (07.03.2018) θα πραγματοποιηθεί στο Κλειστό Θέατρο του Πολιτιστικού Κέντρου της Νέας Ιωνίας, η  γιορτή ερασιτεχνικού αθλητισμού του Δήμου Βόλου, από τη Διεύθυνση Αθλητισμού του ΔΟΕΠΑΠ-ΔΗΠΕΘΕ με τη βράβευση των κορυφαίων  αθλητών του 2017.
Οι κορυφαίοι αθλητές που θα βραβευθούν, θα επιλεγούν σύμφωνα με τα παρακάτω κριτήρια . Όλοι οι σύλλογοι του Δήμου Βόλου έχουν ενημερωθεί σχετικά.
Α) Διακριθέντες  αθλητές, αθλήτριες αθλητικών συλλόγων με έδρα το Δήμο Βόλου,  σε Ολυμπιακά αγωνίσματα για επιτυχίες:
Συμμετοχή σε Παγκόσμια πρωταθλήματα έως 8η θέση σε Πανευρωπαϊκά  πρωταθλήματα και επίδοση ή ισοφάριση αντίστοιχου ρεκόρ, Βαλκανικά πρωταθλήματα μέχρι και 3η  θέση, Πανελλήνια πρωταθλήματα  μόνο για την 1η θέση ή επίδοση / ισοφάριση αντίστοιχου ρεκόρ και 1η θέση για τα πανελλήνια σχολικά πρωταθλήματα.
Β) Αθλητές συλλόγων με έδρα το Δήμο Βόλου, που σημείωσαν μόνο διεθνείς επιτυχίες σε μη ολυμπιακά αθλήματα όπως παραπάνω.
Γ) Ομάδες με άνοδο σε εθνική κατηγορία μετά από αγωνιστική δραστηριότητα την περίοδο 2016-2017.
Επίσης θα βραβευθούν και ο κορυφαίοι ερασιτέχνες αθλητές στα ομαδικά αθλήματα που αναδείχτηκαν με τη σημαντική συνεισφορά  της ψηφοφορίας των αθλητικών συντακτών των τοπικών μέσων ενημέρωσης.
Είμαστε όλοι καλεσμένοι για να επιβραβεύσουμε τους αθλητές μας για τις επιτυχίες τους, που για άλλη μια χρονιά τίμησαν την περιοχή μας. Στις προσπάθειες τους ακούραστοι υποστηρικτές οι προπονητές, οι σύλλογοι, οι γονείς, που θα χειροκροτήσουν τις επιτυχίες τους και θα ευχηθούν για ακόμη καλύτερη συνέχεια.
Τα ονόματα των αθλητών που θα βραβευτούν θα αναρτηθούν στην ιστοσελίδα του Δ.Ο.Ε.Π.Α.Π.-.ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ www.doepap.gr
Πληροφορίες  στην Διεύθυνση Αθλητισμού  2421071770.

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις