Ζέρης: Θα… ματώνουμε σε κάθε παιχνίδι για τη νίκη

Εν αναμονή της κλήρωσης και της έναρξης των πλέι οφ της Football League, οι παίκτες του Ολυμπιακού Βόλου συνεχίζουν καθημερινά την προετοιμασία τους, με στόχο να παρουσιαστούν πανέτοιμοι στο μίνι πρωτάθλημα. Θα κληθούν να κάνουν την υπέρβαση, εάν θέλουν να πετύχουν την άνοδο στη Σούπερ Λιγκ και να μπουν «σφήνα» στην…

…ΑΕΚ και στον Ηρακλή, που ξεκινούν με σημαντικό πλεονέκτημα βαθμών, δέκα και επτά αντίστοιχα.
Στο «ερυθρόλευκο» στρατόπεδο υπάρχει αισιοδοξία, πως η ομάδα μπορεί να τα καταφέρει, όπως τονίζει με δηλώσεις του στην εφημερίδα «Θεσσαλία» ο Αλέξανδρος Ζέρης. Ο νεαρός αμυντικός μίλησε για τα πλέι οφ, τον κόσμο του Ολυμπιακού, αλλά και στις αλλαγές που έφερε στην ομάδα ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος. Αναλυτικά οι δηώσεις του:
Για το αν επηρεάζει την ομάδα η καθυστέρηση της έναρξης των πλέι οφ:
«Είναι λογικό η καθυστέρηση της έναρξης των πλέι οφ να επηρεάζει όλες τις ομάδες, μαζί και τον Ολυμπιακό. Ωστόσο, με την καθημερινή δουλειά που κάνουμε στις προπονήσεις, πιστεύω πως δεν θα βγούμε εκτός ρυθμού και θα παρουσιαστούμε πανέτοιμοι στην έναρξη του μίνι πρωταθλήματος».
Για το αν μπορεί ο Ολυμπιακός να κάνει την υπέρβαση στα πλέι οφ:
«Ο πρώτος στόχος επιτεύχθηκε και μετά από μεγάλη προσπάθεια στο δεύτερο γύρο του πρωταθλήματος καταφέραμε και μπήκαμε στα πλέι οφ. Από εδώ και πέρα θα παλέψουμε με όλες μας τις δυνάμεις, προκειμένου να μπούμε «σφήνα» στις δύο ομάδες που ξεκινούν με βαθμούς, την ΑΕΚ και τον Ηρακλή. Όλοι στον Ολυμπιακό πιστεύουμε πως μπορούμε να καλύψουμε τη διαφορά των βαθμών και έχουμε δείξει με τις εμφανίσεις και τα αποτελέσματα, πως είμαστε μια πολύ καλή ομάδα. Θα κοιτάξουμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά και είμαστε υποχρεωμένοι σε κάθε ματς να παίζουμε με αποκλειστικό στόχο τη νίκη».
Για το αν θα παίξει ρόλο η κλήρωση και η σειρά με την οποία θα αντιμετωπίσει ο Ολυμπιακός τις υπόλοιπες ομάδες:
«Σε κάθε παιχνίδι θα μπούμε να αγωνιστούμε την ίδια φιλοσοφία. Επιθετικά, με στόχο τη νίκη, καθώς δεν έχουμε περιθώρια για απώλειες βαθμών. Είτε αντιμετωπίζουμε την ΑΕΚ και τον Ηρακλή, που έχουν και το πλεονέκτημα, είτε τις υπόλοιπες ομάδες που ξεκινούν, όπως και εμείς, χωρίς βαθμό, η νίκη για μας θα είναι μονόδρομος».
Για τον κόσμο του Ολυμπιακού και τη βοήθεια που μπορεί να προσφέρει στην ομάδα:
«Περιμένουμε από τον κόσμο του Ολυμπιακού να γεμίσει το ΕΑΚ και στα πέντε παιχνίδια που θα δώσουμε στο γήπεδό μας. Μέχρι τώρα οι φίλαθλοι μας έχουν βοηθήσει με την παρουσία τους, ωστόσο, τώρα που θα πρέπει στην έδρα μας να μην έχουμε την παραμικρή απώλεια βαθμών, θα πρέπει η βοήθειά τους να είναι ακόμη μεγαλύτερη. Το ΕΑΚ θα πρέπει να είναι «καυτή» έδρα και από τον κόσμο μας να αντλούμε περισσότερη δύναμη για να πετύχουμε το στόχο μας».
Για το αν υπάρχει άγχος στην ομάδα:
«Πέρυσι είχαμε ξεκινήσει τα πλέι οφ ως φαβορί και δεν καταφέραμε να πάρουμε το εισιτήριο της ανόδου. Το άγχος, πιστεύω, πως θα είναι το ίδιο, καθώς καλούμαστε να καλύψουμε διαφορά επτά και δέκα βαθμών, τη στιγμή που φέτος τα παιχνίδια θα είναι λιγότερα. Είναι σημαντικό, ότι όλοι οι ποδοσφαιριστές πιστεύουμε στους εαυτούς μας και αυτό που μπορούμε να υποσχεθούμε στον κόσμο του Ολυμπιακού, είναι πως σε κάθε παιχνίδι θα… ματώνουμε μέσα στο γήπεδο για τη νίκη».
Για την παρουσία του Δημήτρη Ελευθερόπουλου στον «ερυθρόλευκο» πάγκο:
«Με τη έλευση του κ. Ελευθερόπουλου άλλαξε σημαντικά η νοοτροπία μας, ως ομάδα. Άλλαξαν πολλά πράγματα στο παιχνίδι μας και ο νέος προπονητής μας βοήθησε πάρα πολύ – μέσα από ένα συγκεκριμένο πλάνο δουλειάς – να πετύχουμε τον πρώτο μας στόχο, που ήταν η συμμετοχή στα πλέι οφ.
Στο σύνολό της η ομάδα απαρτίζεται από νεαρούς ποδοσφαιριστές, οι οποίοι έχουν παραστάσεις και εμπειρίες από δυνατά παιχνίδια. Έχουμε καταφέρει να δημιουργήσουμε μια συμπαγή ομάδα, η οποία στηρίζεται πάνω σε στέρεες βάσεις. Σε όποια κατηγορία και αν αγωνιστεί του χρόνου ο Ολυμπιακός, είτε στη Σούπερ Λιγκ, είτε στη Football League, υπάρχει ένας κορμός παικτών πάνω στον οποίο μπορεί να στηριχθεί η ομάδα και να πρωταγωνιστήσει».

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις