Νίκη-πρόκριση θέλουν οι Νέοι του Ολυμπιακού Β. κόντρα στον Ηρακλή Ψ.

Αποφασισμένοι να ανατρέψουν το 2-1 του πρώτου αγώνα στα Ψαχνά, οι Νέοι του Ολυμπιακού υποδέχονται σήμερα Σάββατο (18/4) στις 16.00 στο βοηθητικό του ΕΑΚ του Βόλου τον Ηρακλή. Οι «ερυθρόλευκοι» με τη βοήθεια και των φιλάθλων τους, οι οποίοι αναμένεται να δώσουν δυναμικό «παρών», θα επιδιώξουν να πάρουν τη…

…νίκη-πρόκριση για τα τελικά του πρωταθλήματος Κ19 της Football League.
Στο γήπεδο αναμένεται να βρεθούν και οι οργανωμένοι οπαδοί του Ολυμπιακού, με σκοπό να στηρίξουν την προσπάθεια των «ερυθρολεύκων».
Η προετοιμασία των παικτών του Ολυμπιακού ολοκληρώθηκε χθες, με τον Θωμά Μακρή να έχει στη διάθεσή του και τον Νίκο Ντινόπουλο (εξέτισε την ποινή του). Αμφίβολη είναι η συμμετοχή του Γιάννη Καψιώτη, ο οποίος προέρχεται από τραυματισμό, ενώ τιμωρημένος είναι ο Γιάννης Αραπίτσας. Λίγο πριν την έναρξη του παιχνιδιού ο προπονητής των «ερυθρολεύκων» θα επιλέξει την 18αδα.
Στην περίπτωση που οι Νέοι του Ολυμπιακού καταφέρουν και προκριθούν στην τελική φάση, θα αναμετρηθούν με τις τρεις ομάδες που θα καταλάβουν την πρώτη θέση στους άλλους τρεις ομίλους, διεκδικώντας τον τίτλο του πρωταθλητή της φετινής περιόδου.
Την αναμέτρηση θα διευθύνει ο κ. Δημήτρης Κρητικός. αξιολογημένος διαιτητής Γ΄ Εθνικής, ενώ οι βοηθοί του θα είναι οι Ονούφριος Αθηναίος και Κώστας Βλάχος όλοι από την ΕΠΣΘ.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις