Θ. Μακρής: Είμαστε καλύτεροι και θα νικήσουμε

Την πίστη ότι ο Ολυμπιακός Βόλου θα καταφέρει να πάρει το εισιτήριο της πρόκρισης στην τελική φάση του πρωταθλήματος Κ19 της Football League εξέφρασε με δηλώσεις του ο προπονητής των «ερυθρολεύκων», Θωμάς Μακρής, εν όψει του σημερινού (18/4, 16.00) δεύτερου τελικού με τον Ηρακλή Ψαχνών, ο οποίος θα διεξαχθεί στο…

…βοηθητικό του ΕΑΚ Βόλου. Αναλυτικά οι δηλώσεις του: «Είναι ένας τελικός για μας, για τον οποίο προετοιμαστήκαμε κατάλληλα και υπάρχει πίστη για τη νίκη και την πρόκριση στις τέσσερις καλύτερες ομάδες της Ελλάδας, όσον αφορά το πρωτάθλημα Κ19 της Football League. Θα είναι τιμητικό για τον Ολυμπιακό Βόλου να προκριθεί στην τελική φάση του πρωταθλήματος και ευελπιστούμε, πως στο τέλος του παιχνιδιού θα πανηγυρίσουμε μια μεγάλη επιτυχία. Είμαστε καλύτερη ομάδα από τον Ηρακλή Ψαχνών και καλούμαστε να το αποδείξουμε και μέσα στο γήπεδο.
Ο παράγοντας τύχη μας είχε γυρίσει την πλάτη στο πρώτο παιχνίδι και εύχομαι στο σημερινό ματς και μην αντιμετωπίσουμε το ίδιο πρόβλημα. Έχω εμπιστοσύνη στους ποδοσφαιριστές μου, είναι αξιόλογες μονάδες και «διψούν» να πάρουν το εισιτήριο της πρόκρισης. Είμαστε προσγειωμένοι και εφόσον παρουσιαστούμε σοβαροί και πειθαρχημένοι, δεν θα αντιμετωπίσουμε πρόβλημα να φτάσουμε στη νίκη».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις