Κ. Σταματίου: Ντέρμπι που θα κριθεί στη δύναμη

Στο Βελεστίνο με αντίπαλο τον Ρήγα Φεραίο αγωνίζεται αύριο Κυριακή 11/2 ο Γ.Σ. Αλμυρού για το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής κατηγορίας. Οι Αλμυριώτες γνωρίζουν ότι το άγχος και την πίεση για τη νίκη την έχουν οι αντίπαλοί τους. Αυτό είναι κάτι που θα προσπαθήσουν να εκμεταλλευτούν κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού, παγώνοντας τον ρυθμό όταν πρέπει και επιδιώκοντας να «χτυπήσουν» στην κόντρα.

Σύμφωνα με τον προπονητή του Γυμναστικού, Κώστα Σταματίου, τέτοιου είδους αγώνες κρίνονται στη δύναμη. Το ίδιο περιμένει να συμβεί και στον αυριανό, όπως τόνισε στην εφημερίδα «Θεσσαλία»:

«Είναι ένα παραδοσιακό ντέρμπι, που φυσικά παρουσιάζει μεγάλο βαθμό δυσκολίας. Μετά τις τελευταίες εξελίξεις έχουν αναπτερωθεί οι ελπίδες σωτηρίας του Ρήγα, οπότε περιμένουμε να αντιμετωπίσουμε μία ομάδα που θα τα δώσει όλα για τη νίκη. Φυσικά, εμάς δεν πρέπει να μας απασχολεί αυτό. Οφείλουμε να πάμε στο Βελεστίνο και να κάνουμε το παιχνίδι μας. Από κει και πέρα, σίγουρα περιμένω έναν αγώνα που θα κριθεί στη δύναμη, όπως και οι περισσότεροι στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής».

 

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις