Με όπλο την ψυχολογία ο Αλμυρός κόντρα στον Ρήγα (pregame)

Με «όπλο» την καλή ψυχολογία, απόρροια της νίκης επί του Αστέρα Ιτέας, ο Γ.Σ. Αλμυρού είναι έτοιμος να κοντράρει τον Ρήγα Φεραίο, σήμερα στις 3 το μεσημέρι στο στάδιο του Βελεστίνου.

Ο Γ.Σ. Αλμυρού πραγματοποιεί εξαιρετική πορεία στο φετινό πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής. Από την αρχή βρίσκεται στις πρώτες θέσεις και φυσικά θέλει να παραμείνει εκεί μέχρι το τέλος. Σήμερα δίνει ένα δύσκολο παιχνίδι στο Βελεστίνο, απέναντι στον Ρήγα που παλεύει για την παραμονή, αλλά θα επιδιώξει να μείνει «όρθιος»,  αποσπώντας το θετικό αποτέλεσμα.

Οι Αλμυριώτες γνωρίζουν ότι το άγχος και την πίεση για τη νίκη την έχουν οι αντίπαλοί τους. Αυτό είναι κάτι που θα προσπαθήσουν να εκμεταλλευτούν κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού, παγώνοντας τον ρυθμό όταν πρέπει και επιδιώκοντας να «χτυπήσουν» στην κόντρα.

Όσον αφορά τον αγωνιστικό τομέα, ο Κώστας Σταματίου δεν υπολογίζει στις υπηρεσίες του Παναγιώτη Κοντοβά (φωτό). Ο έμπειρος επιθετικός αποβλήθηκε στο προηγούμενο παιχνίδι με τον Αστέρα Ιτέας και έτσι δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής στο ντέρμπι του Βελεστίνου.

Στη διάθεση της τεχνικής ηγεσίας είναι 20 ποδοσφαιριστές. Αυτοί είναι οι: Άγγελος Σταυράκης, Παναγιώτης Τσομπανόπουλος, Βαγγέλης Κοντογεωργάκης, Γιάννης Καψιώτης, Νίκος Μπαρούτας, Βαλάντης Κόκκας, Χρήστος Χολέβας, Βαγγέλης Στουρνάρας, Στέλιος Αλεξανδρής, Γιώργος Σαββίδης, Πέτρος Θωμαΐδης, Κώστας Κιπτίου, Κώστας Φλίγκος, Θανάσης Μπιρμπίλης, Θεόφιλος Πρατής, Ηλίας Αράπης, Αριστείδης Μιχάλης, Δημήτρης Γκατζούλης, Βαγγέλης Τσιουρής, Φίλιππος Σκοπελίτης.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις