Για την τρίτη σερί νίκη ο Ολυμπιακός Β. με Αχιλλέα (pregame)

????????????????????????????????????

Τον Αχιλλέα Φαρσάλων υποδέχεται σήμερα στις 15.00 ο Ολυμπιακός Βόλου, με στόχο την τέταρτη νίκη του σε έξι παιχνίδια στον δεύτερο γύρο. Οι «ερυθρόλευκοι» βρίσκονται σε πολύ καλή αγωνιστική και ψυχολογική κατάσταση και έτοιμοι να αντιμετωπίσουν μια ομάδα που ναι μεν είναι εκ των ουραγών του πρωταθλήματος, δεν παύει, ωστόσο, να θέλει προσοχή.

Το βολιώτικο συγκρότημα προέρχεται από δύο συνεχόμενες εκτός έδρας νίκες, με Ρήγα Φεραίο και ΑΟ Σελλάνων, αναρριχήθηκε στην 4η θέση του βαθμολογικού πίνακα και ευελπιστεί σε ακόμη καλύτερη συνέχεια, εφόσον συνεχίσει τις νικηφόρες εμφανίσεις. Ο Αχιλλέας Φαρσάλων μακριά από το γήπεδό του είναι η πιο αδύναμη ομάδα του ομίλου, έχοντας μία ισοπαλία (με Ρήγα Φεραίο στο Βελεστίνο) και επτά ήττες. Επίσης, έχει σημειώσει τρία τέρματα εκτός έδρας και έχει δεχθεί 17. Με 13 βαθμούς βρίσκεται στην προτελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα, ωστόσο, όπως έδειξε και στο προηγούμενο παιχνίδι με τον Αμβρυσσέα, τον οποίο κέρδισε με 1-0 στα Φάρσαλα, παλεύει όλα τα παιχνίδια.

Η προετοιμασία ολοκληρώθηκε το Σάββατο το πρωί και όπως όλα δείχνουν, η ενδεκάδα θα έχει δύο αλλαγές, σε σχέση με το προηγούμενο ματς στο Προάστιο, όπου ο Ολυμπιακός είχε νικήσει τον ΑΟ Σελλάνων. Συγκεκριμένα, στη θέση του τιμωρημένου Γιώργου Θέου θα αγωνιστεί ο Γρηγόρης Ευθυμιάδης, ενώ ο Λεωνίδας Χρήστου αναμένεται να παίξει στην κορυφή της επίθεσης αντί του Δημήτρη Σέττου.

Κάτω από τα δοκάρια θα είναι ο Καραγκιολίδης. Στο δεξί άκρο της άμυνας θα τοποθετηθεί ο Σάββας και στο αριστερό ο Γελαδάρης, ενώ το κεντρικό αμυντικό δίδυμο θα συνθέσουν ο Νόνης με τον Τόσκα.

Ανασταλτικοί μέσοι θα είναι ο Ρόκας και ο Λούγκος. Ο Καμπλιώνης θα κινείται από τα αριστερά και ο Διβανές από τα δεξιά, ενώ ο Ευθυμιάδης θα παίζει λίγο πιο πίσω από τον Χρήστου, ο οποίος θα βρίσκεται στην κορυφή της επίθεσης.

Εκτός αποστολής είναι ο Κλεβί Κόλα, μέχρι να ξεκαθαρίσει η υπόθεση με την ένσταση του Ρήγα. Στην αποστολή του Ολυμπιακού είναι και οι Αγγελής, Καλφούντζος, Κόκας Δ.,  Κούτσικος, Κωνσταντίνου, Μέμμος, Μπέικος, Παπαϊωάννου, Πατσής και Σέττος.

* Διαιτητής του αγώνα ορίστηκε ο Νίκος Παπακωνσταντίνου, με βοηθούς τους

Βασίλη Καλύβα και Χρήστο Δόσκορη της ΕΠΣ Φθιώτιδας. Παρατηρητής τους θα είναι ο Ανδρέας Στάθης από την ΕΠΣ Τρικάλων.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις