“Χρυσή” η Καρακατσάνη στο Πανελλήνιο κλειστού στίβου

Ένας αθλητής και δύο αθλήτριες από τον Βόλο διακρίθηκαν στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα κλειστού στίβου ανδρών-γυναικών που διεξήχθη στο ΣΕΦ. Χρυσό μετάλλιο κατέκτησε η Αναστασία Καρακατσάνη στα 3000μ., χάλκινο ο Παναγιώτης Πήτας στο έπταθλο, ενώ 4η στο μήκος και 6η στο τριπλούν κατετάγη η Κατερίνα Βέργου.

Η Αναστασία Καρακατσάνη έκοψε πρώτη το νήμα στα 3.000 μέτρα αποδεικνύοντας ότι είναι η κορυφαία στην Ελλάδα στο συγκεκριμένο αγώνισμα.

Εξαιρετικός ήταν και ο Παναγιώτης Πήτας στο έπταθλο. Ο αθλητής του Γ.Σ. Βόλου ανέβηκε στο τρίτο σκαλί του βάθρου συγκεντρώνοντας 4.827 βαθμούς.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Πήτας κατέρριψε το ατομικό του ρεκόρ στα 60μ., στα 60μ. εμπόδια, στη σφαίρα, στο μήκος και στο επί κοντώ, δείγμα της μεθοδικής δουλειάς που κάνει στις προπονήσεις υπό τις οδηγίες του Γιάννη Κουτσοφλίνη.

Δυναμική επανεμφάνιση πραγματοποίησε η Κατερίνα Βέργου, η οποία μετά τη διακοπή στην αγωνιστική δράση λόγω της εγκυμοσύνης έκανε ξανά αισθητή την παρουσία της. Την πρώτη ημέρα των αγώνων έλαβε μέρος στο τριπλούν όπου κατέλαβε την 6η θέση με 12.13μ.

Την επόμενη ημέρα συμμετείχε στο μήκος, όπου άγγιξε το μετάλλιο. Συγκεκριμένα είχε άλμα στα 5.69μ. που της χάρισε την 4η θέση, αλλά έχασε τη θέση στο βάθρο από τη Λογδανίδου, η οποία πήδηξε μόλις δύο εκατοστά περισσότερο (5.71μ.).

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις