Ήττα στο 95΄ για τον Ρήγα Φεραίο, 2-1 από τον Οπούντιο

Στη Φθιώτιδα αγωνίστηκε σήμερα το μεσημέρι ο Ρήγας Φεραίος (Κυριακή, 19/4, 16.30) απέναντι στον Οπούντιο Μαρτίνου. Το παιχνίδι διεξήχθη στο Δημοτικό Γήπεδο Μαρτίνου για την 26η αγωνιστική του δευτέρου ομίλου. Ο Ρήγας παρόλο που προηγήθηκε στο σκορ 0-1…

…δεν τα κατάφερε και ηττήθηκε στις καθυστερήσεις με σκορ 2-1. Αυτή η ήττα έβαλε τέλος στο εκπληκτικό αήττητο σερί 10 αγωνιστικών, που είχε δημιουργήσει η ομάδα του Λάκη Μπακάλη. Η ομάδα του Βελεστίνου μετά το τέλος του παιχνιδιού στη Φθιώτιδα, παρέμεινε στους 45 βαθμούς και στην έκτη θέση του βαθμολογικού πίνακα. Το γκολ για την ομάδα του Ρήγα Φεραίου πέτυχε ο Χατζής στο 56΄, ενώ τα τέρματα του Οπούντιου πέτυχαν ο Γκριτζάπης στο 59΄ και ο Καπός στο 95΄.

Χωρίς τέρμα το πρώτο μέρος στη Φθιώτιδα
Το πρώτο ημίχρονο ήταν ισορροπημένο και οι δύο ομάδες δημιούργησαν λίγες ευκαιρίες για να πετύχουν κάποιο τέρμα. Μόλις στο 5΄ ο Μπίκας δοκίμασε το σουτ, αλλά η μπάλα κατέληξε άουτ. Μετά από επτά λεπτά ο Οπούντιος παραλίγο να ανοίξει το σκορ, αλλά ο Κεφαλάς έδιωξε τη μπάλα πάνω στη γραμμή. Στο 28΄ ο Χατζής δοκίμασε με απευθείας εκτέλεση φάουλ να απειλήσει την εστία του Τσίμα με τη μπάλα να φεύγει ελάχιστα άουτ. Από το 30′ μέχρι το τέλος του πρώτου μέρους δεν υπήρξε κάτι το αξιοσημείωτο και έτσι οι δύο ομάδες οδηγήθηκαν στα αποδυτήρια ισόπαλες με σκορ 0-0.
Ο Καπός έβαλε τέλος στο αήττητο σερί του Ρήγα
Το δεύτερο μέρος μέρος είχε περισσότερες φάσεις από τις δύο ομάδες και μάλιστα ο Ρήγας ευτύχισε να προηγηθεί. Όμως, η ομάδα του Βελεστίνου δεν κατάφερε να κρατήσει το προβάδισμά της και ισοφαρίστηκε αμέσως, ενώ στο 95΄ το λάθος του Κεφαλά την καταδίκασε σε ήττα. Ο Μπίκας με την έναρξη του δευτέρου μέρους προσπάθησε να απειλήσει την ομάδα του Οπούντιου, αλλά το σουτ του βρήκε στο δοκάρι της εστίας του Τσίμα. Στο 56΄ ο Ρήγας κατάφερε να ανοίξει το σκορ. Ο Σπαθής εκτέλεσε το κόρνερ και ο Χατζής με ωραία κεφαλιά έγραψε το 0-1 υπέρ της ομάδας του Βελεστίνου. Μετά από τρία λεπτά όμως, ο Γκριτζάπης με σουτ έφερε το παιχνίδι στα ίσα 1-1. Το παιχνίδι μέχρι και το 90΄ κύλισε ομαλά χωρίς κάποια ιδιαίτερη φάση από τις δύο ομάδες, όμως στις καθυστερήσεις, ο Οπούντιος Μαρτίνου, κατάφερε να κερδίσει το παιχνίδι. Στο 95΄ ο Καντού έβγαλε τη μπαλιά στην περιοχή του Ρήγα Φεραίου, όμως ο Κεφαλάς έχασε τη μπάλα μέσα από τα χέρια του και ο Καπός από κοντά έγραψε το τελικό 2-1.

Οπούντιος Μαρτίνου: Τσίμας, Κουτσούμπας, Στυλιανός, Σπυριδάκης, Μπαρκώσης, Γκριτζάπης, Νικολόπουλος (89′ Μαλέρδος), Βλάχος, Καπός, Καντού, Κόκα (75′ Κωτσαλάς)
Ρήγας Φεραίος: Κεφαλάς, Χατζηαθανασίου, Βουραζέρης, Σπαθής, Ναουμίδης, Αλεξίου, Χατζής, Κεμάλι (85′ Γεωργαντζής), Μπίκας (89′ Γούτσιος), Ζενούνι, Μαλάκος (46′ Γουτούλης)

Σκόρερ: Χατζής, Γκριτζάπης, Καπός
Διαιτητής: Καλανζής (Αθηνών)
Βοηθοί: Νιδριώτης, Μπατζιόπουλος (Αθηνών)
Παρατηρητής: Τρίκας (Ευβοίας)

Δημήτρης Μπιτολάς

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις