Τουτουντζόγλου: «Υπέρβαση κάθε εβδομάδα»

Η Νίκη πέρασε νικηφόρα και από την Πτολεμαΐδα κερδίζοντας την τοπική ομάδα με 69-74, παρέμεινε μόνη τρίτη με ρεκόρ 10-5 και πλησίασε τον δεύτερο Φαίακα που γνώρισε την ήττα από τον Ζέφυρο. Ο πρόεδρος της Δ.Ε. καλαθοσφαίρισης της Νίκης Βόλου, Μπάμπης Τουτουντζόγλου, μιλώντας στο goalpost.gr τόνισε πως η ομάδα πραγματοποιεί μία υπέρβαση καθώς ο σχεδιασμός ήταν για να πετύχει την παραμονή στην κατηγορία και να πάει όσο ψηλότερα γινόταν, όμως τα αποτελέσματα άνοιξαν την όρεξη της διοίκησης, της τεχνικής ηγεσίας και των παικτών και γίνεται μεγάλη προσπάθεια ώστε η υπέρβαση να ολοκληρωθεί με μία άνοδο στη Β’ Εθνική.

Αναλυτικά η συνέντευξη του Μπάμπη Τουτουντζόγλου στο goalpost.gr και στον Γιώργο Αποστολακόπουλο:

Για το νικηφόρο παιχνίδι στην Πτολεμαΐδα

«Η ομάδα μπόρεσε να αντεπεξέλθει και να πάρει τη νίκη. Όπως έχω αναφέρει και στο παρελθόν, η ομάδα κάνει υπέρβαση και την πραγματοποιεί κάθε εβδομάδα. Κανένα ματς δεν είναι εύκολο σ’ αυτήν την κατηγορία, αν δεν δείξουμε την δέουσα προσοχή . Υπάρχουν πολλά παραδείγματα τα οποία εύκολα μπορεί κάποιος να βρει στα αποτελέσματα, κάθε εβδομάδα. Ομάδες που θεωρούνται πιο αδύναμες, κερδίζουν αντιπάλους που θεωρούνται δυνατοί. Εμείς αυτή την αγωνιστική αποφύγαμε τη “ζημιά” και είμαι ικανοποιημένος καθώς κάθε εβδομάδα προσπαθούμε για τη νίκη. Δεν έχει σημασία η διαφορά, σημασία από ‘δω και πέρα έχει να κερδίζουμε».

«Θα προσπαθήσουμε την υπέρβαση της 2ης θέσης»

«Αυτή τη στιγμή βρισκόμαστε στην 3η θέση, έχοντας μειώσει στη μία νίκη από τον δεύτερο Φαίακα και αυτό μας δίνει ακόμη περισσότερο δύναμη και κίνητρο για να παλέψουμε για τη δεύτερη θέση. Μία δεύτερη θέση που αν τελικά την κατακτήσουμε θα πρόκειται για μία πραγματικά μεγάλη υπέρβαση. Θα πρέπει να αναφέρω πως η ομάδα δεν “χτίστηκε” για να κάνει πρωταθλητισμό, η ομάδα αυτή στήθηκε το καλοκαίρι για να σώσει την κατηγορία και από ‘κει και πέρα ότι περισσότερο μπορούμε.

Φαίνεται ότι όπως έχει διαμορφωθεί η βαθμολογία, τείνουμε να “κλειδώσουμε” την τετράδα και πιστεύω πως στην διεκδίκηση της 3ης θέσης θα μπει δυνατά ο Πρωτέας Γρεβενών. Βέβαια, δεν έχει τελειώσει το πρωτάθλημα και η κατάκτηση ακόμη και της 2ης θέσης είναι ανοιχτή καθώς η ήττα του Φαίακα από τον Ζέφυρο αναζωπύρωσε τις ελπίδες μας.

Η ομάδα μας λειτουργεί άψογα, δεν υπάρχει απολύτως κανένα πρόβλημα, έχουμε επενδύσει πάνω σ’ αυτό και είναι στα χέρια των παικτών να κάνουμε μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος την υπέρβαση και να πανηγυρίσουμε μία άνοδο».

Για τους παίκτες που προσφέρουν αλλά δεν έχουν την ανάλογη προβολή καθώς δεν σκοράρουν

«Είμαι ικανοποιημένος κι ευχαριστημένος από την απόδοση όλων των παικτών. Υπάρχουν παίκτες που μπορεί να μην σκοράρουν, όμως δίνουν τις δικές τους μάχες στα παιχνίδια, στην άμυνα, στα ριμπάουντ κλπ. Είναι συνολική η προσπάθεια και όλα τα παιδιά προσφέρουν και όλοι κάνουν την υπέρβασή τους. Είμαστε μία οικογένεια και αυτό βγαίνει και στο παρκέ»

Για το επόμενο παιχνίδι με τον ΑΓΣ Ιωαννίνων

«Δεν υπάρχουν προβλήματα για το επόμενο παιχνίδι με τον ΑΓΣ Ιωαννίνων, το οποίο είναι προγραμματισμένο για την άλλη Κυριακή (25/02, 17:00) και μένει να δούμε αν θα υπάρξει κάποια αλλαγή στο πρόγραμμα, καθώς εκείνη την ημέρα υπάρχει και το ποδοσφαιρικό παιχνίδι Ολυμπιακός Β. – Νίκη Β.. Θέλουμε να κερδίσουμε τον αγώνα για πολλούς λόγους. Το πρόγραμμα μας δίνει τη δυνατότητα να κάνουμε ένα σερί νικών που θα μας οδηγήσει ψηλότερα. Δεν θέλουμε να χάσουμε αυτή την ευκαιρία»

«Σημαντική η παρουσία του κόσμου με τον τέταρτο ΑΓΣ Ιωαννίνων»

«Η παρουσία του κόσμου στο επόμενο παιχνίδι με τον ΑΓΣ Ιωαννίνων είναι πολύ σημαντική γιατί πρόκειται για έναν αγώνα με την ομάδα που βρίσκεται στην τέταρτη θέση και διεκδικεί μία θέση που οδηγεί σε άνοδο. Μία ομάδα από την οποία είχαμε χάσει στον πόντο, την τελευταία φάση του αγώνα. Θέλουμε τη στήριξη του κόσμου ώστε να μας δώσει την ώθηση να κερδίσουμε ένα σημαντικό παιχνίδι. Σε περίπτωση νίκης μας αυτομάτως μεγαλώνει η απόσταση από την τέταρτη ομάδα».

 

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις