Είδε αυτά που ήθελε ο Ελευθερόπουλος

Την αγωνιστική ετοιμότητα όλων των παικτών που έχει στη διάθεσή του είχε την ευκαιρία να διαπιστώσει ο προπονητής του Ολυμπιακού Βόλου, Δημήτρης Ελευθερόπουλος, στο φιλικό με τον Τύρναβο και εν όψει της έναρξης των πλέι οφ της Football League. Ο μοναδικός ποδοσφαιριστής που δεν αγωνίστηκε ήταν ο Στάθης Ρόκας, για…

…προληπτικούς λόγους, καθώς προέρχονταν από έναν μικροτραυματισμό (σφίξιμο στο δικέφαλο).
Οι «ερυθρόλευκοι» δημιούργησαν αρκετές ευκαιρίες για γκολ και το πέτυχαν τελικά στο 91′ με τον Βασίλη Τριανταφυλλάκο, παίρνοντας τη νίκη με 1-0. Υπήρχαν διαστήματα που η ομάδα έπαιξε καλό ποδόσφαιρο, αλλά και διαστήματα που αντιμετώπισε προβλήματα στην ανάπτυξη του παιχνιδιού και στην κυκλοφορία της μπάλας.
Βέβαια, το γεγονός ότι ο Ελευθερόπουλος έκανε πολλά… πειράματα επηρέασε και την εικόνα της ομάδας, ωστόσο, τα φιλιά παιχνίδια γίνονται με σκοπό οι προπονητές να βγάζουν χρήσιμα συμπεράσματα, όσον αφορά την αγωνιστική ετοιμότητα του συνόλου των ποδοσφαιριστών.
Αμυντικά οι «ερυθρόλευκοι» πήγαν αρκετά καλά, καθώς δεν δέχθηκαν γκολ και δεν απειλήθηκαν σοβαρά από την ομάδα του Τυρνάβου. Όπως τόνισε ο τεχνικός των «ερυθρολεύκων», ο Ολυμπιακός προετοιμάζεται για τα πλέι οφ με εντατικό ρυθμό και θα είναι έτοιμος στην έναρξη του μίνι πρωταθλήματος.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις