Καμπάνα έξι μηνών στον Καρρόπουλο της Αγ. Παρασκευής

Με την μεγαλύτερη ποινή που προέβλεπε ο Πειθαρχικός Κώδικας – για τις παραβάσεις που κατηγορούνταν – τιμωρήθηκε ο προπονητής της Αγίας Παρασκευής, Άγγελος Καρρόπουλος, για τη συμπεριφορά του κατά του διαιτητή στην αναμέτρηση Αγία Παρασκευή – Αγία Άννα για το Πρωτάθλημα Ακαδημιών της ΕΠΣΘ. Συγκεκριμένα ο κ. Καρρόπουλος τιμωρήθηκε με ποινή απαγόρευσης εισόδου στους αγωνιστικούς χώρους για έξι μήνες. Παράλληλα στη συνεδρίαση της Επιτροπής Πρωταθλήματος Ακαδημιών ΕΠΣΘ απορρίφθηκαν οι ενστάσεις των δύο ομάδων και το αποτέλεσμα του αγώνα παρέμεινε ως είχε. Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΠΣΘ:

“Την Παρασκευή 17/4/2015 συνεδρίασε η Επιτροπή Πρωταθλήματος Ακαδημιών ΕΠΣΘ και αφού ακροάστηκε τους εκπροσώπους των ομάδων ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ & ΑΓΙΑ ΑΝΝΑ, εξέτασε τις ενστάσεις των δύο ομάδων για τον μεταξύ τους αγώνα την 28/3/2015 και αποφάσισε να τις απορρίψει ως μη νόμιμες (ΚΑΠ αρ 23 παρ 1 ε & ΠΡΟΚ ΑΚΑΔ ΕΠΣΘ αρ 12). Το αποτέλεσμα του αγώνα παραμένει όπως αναγράφεται στο ΦΑ.
Για τον ίδιο αγώνα με βάση το ΦΑ, τιμωρεί τον προπονητή της ομάδας ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΑΓΓΕΛΟ ΚΑΡΡΟΠΟΥΛΟ με ποινή απαγόρευσης εισόδου στον αγωνιστικούς χώρους για έξι (6) μήνες (ΠΚ ΕΠΟ παρ 2)”

*Φωτό αρχείου

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις