Κ. Νικολαΐδης: «Στη διάθεση οποιουδήποτε»

Η «Δίκη» στον ΣΚΑΪ αποκάλυψε ότι ο προπονητής του Αιγινιακού, Κώστας Νικολαΐδης, έστειλε μήνυμα σε μητέρα ποδοσφαιριστή, λέγοντας πως δεν θα χρησιμοποιήσει τον γιο της, καθώς το ματς είναι «άσος με no goal» και φοβάται μήπως το βάλει κάποιος. Το μήνυμα του Νικολαΐδη εστάλη 51 λεπτά πριν την έναρξη του αγώνα του Κυπέλλου, Λεβαδειακού-Αιγινιακού (5-0)!
Ο Νικολαΐδης δεν θέλησε να κατονομάσει το όνομα του ποδοσφαιριστή και έδωσε τη δική του εξήγηση μέσω της εφημερίδας «Μetrosport»: «Είναι μεμονωμένο γεγονός και δεν μπορεί να συσχετιστεί με κάτι άλλο. Η αλληλουχία των μηνυμάτων αποδεικνύει ότι δεν υπήρχε θέμα στοιχηματικής απάτης. Επίσης, σε καμία περίπτωση δεν είχα εντολή από κανέναν ‘τρελό’ να μη βάλω το παιδί να παίξει.
Ηταν κακή δικαιολογία, άσχημη και ανόητη από την πλευρά μου, για την οποία δεν μπορώ να κάνω κάτι περαιτέρω.
Υπάρχουν κι άλλα μηνύματα, αφού οι συνομιλίες μεταξύ μας, δεν είχαν ποτέ περιεχόμενο στοιχηματικό.
Η ελαφρότητα της συζήτησης, έφερε αυτή την απάντηση, να στείλω δηλαδή σε οικείο πρόσωπο αυτή τη δικαιολογία. Ήταν μέρα αγώνα, είχα πει ότι θα δώσω χρόνο σε πολλά παιδιά και για να φύγει από το κεφάλι μου, απάντησα έτσι, αφού η πίεση από την πλευρά της ήταν ομολογουμένως αφόρητη.
Δεν την πήρα κιόλας στη συνέχεια… Αυτό φαίνεται. Είμαι στη διάθεση οποιουδήποτε για περαιτέρω λεπτομέρειες και δεν θέλω να δημιουργήσω εντυπώσεις για κανέναν».

Η συνάντηση επί γερμανικού εδάφους
Ο Κώστας Νικολαΐδης επέστρεψε από τη Γερμανία το απόγευμα της Τρίτης (13/2), όπου βρέθηκε για συζητήσεις με διοικούντες του Αιγινιακού.
Τέθηκαν σημαντικά ζητήματα. Μεταξύ άλλων συζήτησαν για καθαρά οργανωτικά ζητήματα, για τα επόμενα κρίσιμα ματς, για το ρόστερ αλλά και για τη δημιουργία και τη λειτουργία της Κ20.
Επίσης, δόθηκαν εξηγήσεις και για την κατάσταση με τα… επίμαχα μηνύματα. Ο προπονητής της ομάδας αποχώρησε νιώθοντας την εμπιστοσύνη των διοικούντων και δεν αποκλείεται την Τετάρτη (14/2) να προκύψει και επίσημη ανακοίνωση από την πλευρά της ΠΑΕ για το θέμα.
Το σίγουρο είναι, όπως προκύπτει, ότι οι νυν διοικούντες της ομάδας γνώριζαν για την… κατάσταση με τους γονείς του ποδοσφαιριστή και τη συχνή επικοινωνία, που είχε ο προπονητής της ομάδας, καθώς επίσης και για τα μηνύματα, που είχαν ανταλλάξει οι δύο πλευρές.

Πηγή: liganews.gr

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις