Η επιλογή Γκούρμα δεν έγινε τυχαία από τον Ολυμπιακό Β.

Ο Μάριο Γκούρμα αποκτήθηκε από τον Ολυμπιακό Βόλου, με τους ιθύνοντες της ΠΑΕ να επιλέγουν να φέρουν στην ομάδα έναν επιθετικό με τα χαρακτηριστικά αυτά που ζητούσε ο προπονητής. Ψηλό κορμί, δυνατός, που να έχει τη δυνατότητα να παίζει με πλάτη, να πασάρει και να ανοίγει διαδρόμους για τους μεσοεπιθετικούς της ομάδας. Συντ τοις άλλοις διαθέτει ελληνικό διαβατήριο (είναι αλβανικής καταγωγής), πράγμα που σημαίνει ότι αγωνίζεται ως Έλληνας.

Είναι γεγονός πως ο Ολυμπιακός βρέθηκε να… …αναζητεί σέντερ φορ λίγες μόλις μέρες πριν εκπνεύσει η μεταγραφική περίοδος και οι διοικούντες ελπίζουν πως η επιλογή που έγινε στο πρόσωπο του Μάριο Γκούρμα θα τους βγει.

Ο εν λόγω ποδοσφαιριστής είχε βοηθήσει σημαντικά τον Παναιτωλικό πριν από τρία χρόνια να κερδίσει την άνοδο στη Σούπερ Λιγκ (2010-11) και έρχεται στο Βόλο με σκοπό να βοηθήσει τον Ολυμπιακό να ανέβει κατηγορία.

Ο Γκούρμα επιστρέφει στο ελληνικό πρωτάθλημα και ο Ολυμπιακός Βόλου απέκτησε και δεύτερο Μάριο (μετά τον Μπρέσκα), αλλά και ένα δυνατό φορ περιοχής, ικανό να δώσει λύσεις στη γραμμή κρούσης.

Assos για το goalPOST.gr

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις