Λεουτσάκος: Πρέπει να γίνει πιο ελληνική η Β’ Εθνική

Σκληρή είναι η «μάχη» που δίνει ο Λεωνίδας Λεουτσάκος προκειμένου να βελτιωθεί η κατάσταση στο ταλαιπωρημένο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής. Αυτό υποστήριξε την Πέμπτη (15/2) ο πρόεδρος της Ένωσης Β’ Εθνικής με δηλώσεις του στον ΣΠΟΡ FM 94,6 και αναφέρθηκε στις προσπάθειες που γίνονται για να συμμαζευτεί η κατάσταση.

«Προσπαθούμε να ισιώσουμε το ποδόσφαιρο της Β’ Εθνικής που θεωρούμε πως πρέπει να γίνει πιο ελληνικό. Είναι μια κατηγορία που πρέπει να βοηθήσει και τη Super League και τις εθνικές ομάδες. Μακάρι να μπορούσαν να μπουν και οι β’ ομάδες των συλλόγων της Α’ Εθνικής. Έχουμε κρίση και είναι κρίμα με αυτή την κατάσταση τα δικά μας παιδιά να μην παίζουν. Δεν είμαι ρατσιστής, αλλά πρέπει να βοηθήσουμε τους Έλληνες παίκτες. Θα πρέπει και η ΕΠΟ να θεσμοθετήσει πόσους Έλληνες θέλει σε κάθε κατηγορία.

Δίνω μάχη από αυτή τη θέση κι αν δεν αφήσω κάτι φεύγοντας, δεν έχει νόημα. Με όλα τα προβλήματα που έχουμε, πιστεύω πως θα αντέξουμε. Παλεύουμε και θα αντέξουμε. Αν θέλουμε να καθαρίσουμε το ποδόσφαιρο, πρέπει να μπουν δικλείδες. Αν θέλουμε λεφτά από το κράτος, δεν γίνεται να έρχεται ο καθένας, να παίρνει μια ομάδα, να βάζει τα λεφτά στην τσέπη του και να εξαφανίζεται. Αλλά σε αυτό πρέπει να βοηθήσει η πολιτεία», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις