Γ.Σ. Αλμυρού: Διεκδικούμε μεγαλύτερους στόχους

Ανακοίνωση εξέδωσε η διοίκηση του Γ.Σ. Αλμυρού με αφορμή την κατάκτηση του πρωταθλήματος της Α’ ΕΠΣΘ, τονίζοντας πως από εδώ και πέρα η προσπάθεια απ’ όλους στην ομάδα θα ενταθεί, βάζοντας τον πήχη ψηλότερα, με στόχο την άνοδο στην Γ’ Εθνική κατηγορία. Αναλυτικά η ανακοίνωση:…

«Η ποδοσφαιρική ομάδα του Γ.Σ. Αλμυρού κατέκτησε το 10ο πρωτάθλημα και γράφτηκε για ακόμα μια φορά με ανεξίτηλο μελάνι στο βιβλίο της μεγάλης ιστορίας του συλλόγου. Βέβαια για να επιτευχθεί αυτός ο στόχος υπεύθυνοι είναι οι ήρωες αυτής της ποδοσφαιρικής αναμέτρησης (παίκτες, προπονητής) που πάλεψαν από το πρώτο έως το τελευταίο δευτερόλεπτο του αγώνα με υπέρτατη δύναμη ψυχής και τους συγχαίρουμε θερμά. Με αυτή την ανακοίνωση θέλουμε να εκφράσουμε και τα συγχαρητήριά μας στη μαχητική ομάδα της Α.Ε. Διμηνίου, που ήταν εντός και εκτός γηπέδου ένας άξιος αντίπαλος. Με χαραγμένες στο μυαλό μας ακόμα αυτές τις αξέχαστες στιγμές, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον φίλαθλο κόσμο που κατάφερε να δώσει παλμό και ελπίδα στα παιδιά που έφεραν το πρωτάθλημα στον τόπο μας, αλλά και στους φιλάθλους σωματείων της ευρύτερης περιοχής του Αλμυρού, που ήρθαν και στάθηκαν στο πλευρό μας, αποδεικνύοντας για άλλη μια φορά πως ο αθλητισμός ενώνει. Επίσης θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον βουλευτή Μαγνησίας κ. Χρήστο Μπουκώρο που ενίσχυσε σημαντικά την ομάδα μας με την παρουσία του στην κερκίδα και για την ευγενική χορηγία του. Ευχαριστούμε την Ε.Π.Σ. Θεσσαλίας για όλη την διοργάνωση και τον πρόεδρο κ. Μπατζιάκα, τους κ.κ. Θεοδώρου, Κανούλη, Κανάβα και Δαλούκα, που συμμετείχαν σ αυτήν την ιστορική στιγμή του συλλόγου μας.
Τέλος, θέλουμε να ευχαριστήσουμε τον Δήμο Αλμυρού για την βοήθεια που μας προσφέρει, τους δημοτικούς συμβούλους του τόπου μας, καθώς και προέδρους σωματείων και συλλόγων της περιοχής που ήταν παρόντες σ αυτή τη μεγάλη γιορτή. Η κατάκτηση του πρωταθλήματος μας δίνει δύναμη για διεκδίκηση νέων και μεγαλύτερων στόχων. Για το λόγο αυτό θέλουμε το κόσμο δίπλα μας στα μπαράζ ανόδου, για να γίνει ακόμα ένα όνειρο πραγματικότητα».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις