Στην τελική ευθεία για τον 4ο Διεθνή Ημιμαραθώνιο Βόλου

Δύο μήνες μένουν μέχρι τη διεξαγωγή του 4ου Διεθνή Ημιμαραθωνίου Βόλου και του παράλληλου 25ου Δρόμου Υγείας 5 χιλιομέτρων. Οι εντυπώσεις που αφήνει στους συμμετέχοντες κάθε χρονιά η διοργάνωση είναι αξέχαστες, και όλοι ανυπομονούν να έρθει η στιγμή και για τον φετινό αγώνα!
Η διοργάνωση προσφέρει στους 1.500 αθλητές που θα τρέξουν στους αγώνες των 21 και των 5 χιλιομέτρων το προπονητικό πρόγραμμα που μπορούν να ακολουθήσουν, για να βρεθούν καλά προετοιμασμένοι στη γραμμή της εκκίνησης. Το προπονητικό πρόγραμμα είναι διάρκειας 8 εβδομάδων και το επιμελήθηκε ο καταξιωμένος προπονητής Γιώργος Λίταινας, καθηγητής φυσικής αγωγής – προπονητής στίβου του ΑΟ Μαγνησίας, μέλος-αθλητής του Συλλόγου Δρομέων Υγείας Βόλου.

Το προπονητικό πρόγραμμα βρίσκεται εδώ http://www.voloshalfmarathon.gr/sdy/proponisi/proponitiko-programma/ , μαζί με όλες τις σχετικές πληροφορίες.

Η βοήθεια που θα προσφέρει η διοργάνωση στους δρομείς για την επίτευξη του στόχου τους δεν σταματά εδώ, καθώς και κατά τη διάρκεια του Ημιμαραθωνίου οι λαγοί-pace makers με ειδικό μπαλόνι για να ξεχωρίζουν, θα βοηθήσουν όσους δρομείς επιδιώξουν επιδόσεις σε χρόνους 1.30, 1.40, 1.50, 2.00.

Ιδιαίτερα πλούσιες θα είναι οι παροχές και η υποστήριξη που θα παρέχονται στους δρομείς. Οι εγγραφές γίνονται στο λινκ https://results.chronolog.gr/registration.aspx?h=30b7f15bbc225e0bac515bfd1c87babd


ΜΟΝΙΜΟΙ ΧΟΡΗΓΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ:

ΕΨΑ
Φυσικό μεταλλικό νερό ΣΕΛΙ
Ζαγορίν
Ε.Ι. ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ Α.Ε (Μπισκότα Παπαδοπούλου)
Υπεραστικό ΚΤΕΛ Ν.Μαγνησίας
Sauconygreece
Pharmnet
RunningNews.gr (χορηγός επικοινωνίας)
Καρακατσάνης
Φιλομήλα
Puppets
Ταμπακιώτης
Peugeot
Aspirina
Portaria hotel
Nefeli hotel
Τυπογραφείο Σάμιος
Άνθη Φυτά Κλόντζας
Basilico cucina&pizza italiane Volos
Herbalife διατροφή – Αδαμόπουλος Ιωάννης
Κένταυρος (κέντρο αποκατάστασης)
Παπαγιάννης ΑΕ
Iatrou Cleaning
Inkplus
Nice-Day
BioFresh

ΘΕΣΜΙΚΟΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ:

Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας
Λέσχη Ειδικών Δυνάμεων Μαγνησίας
ΕΠΦΑ (Ένωση Πτυχιούχων Φυσικής Αγωγής Μαγνησίας)
Τροχαία Βόλου
Λιμενικό Σώμα Βόλου
Οργανισμός Λιμένος Βόλου
ΕΚΑΒ

Ο αγώνας διεξάγεται υπό την αιγίδα της ΕΟΛΣΜΑ-Υ (Ελληνική Ομοσπονδία Συλλόγων Λαϊκού Μαζικού Αθλητισμού – Υπεραποστάσεων).

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις