Χρυσάφι στα πόδια του Παπασταθόπουλου!

Μια ανάσα από την παραμονή στην Ντόρτμουντ είναι ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος, μιας και η διοίκηση είναι έτοιμη να προσφέρει νέο συμβόλαιο στον δεύτερο αρχηγό της. Αυτό αναφέρουν ΜΜΕ στην Γερμανία, υποστηρίζοντας ότι ο Ελληνας αμυντικός είναι ο «στυλοβάτης στην άμυνα της Ντόρτμουντ αυτή τη σεζόν, με 29 εμφανίσεις, ενώ είναι και δεύτερος αρχηγός». Παρουσία που φαίνεται ότι δεν έχει περάσει απαρατήρητη στους Γερμανούς.

«Ο Sokratis έφτασε στην Ντόρτμουντ το 2013 για 9,5 εκατομμύρια ευρώ, με συμβόλαιο πενταετούς διάρκειας, το οποίο επεκτάθηκε για ένα ακόμη έτος το 2015. Ωστόσο, με λίγο περισσότερο από ένα χρόνο που έμεινε στo τρέχον συμβόλαιό του, οι πιθανότητες έδειχναν ότι θα μπορούσε να πωληθεί το καλοκαίρι. Ηδη ο σύλλογος φέρεται να ενδιαφέρεται για τον αμυντικό της Λεβερκούζεν, Τζόναθαν Τα, ο οποίος έχει παρόμοιες ιδιότητες με τον Σωκράτη.

Όμως η Ντόρτμουντ, έχει χάσει αρκετά από τα αστέρια της στις δύο τελευταίες μεταγραφικές σεζόν. Παρά το γεγονός ότι δεν έχει την καλύτερη του σεζόν, ο Σωκράτης εξακολουθεί να είναι ένας από τους καλύτερους αμυντικούς της Bundesliga. Είναι ηγέτης τόσο στο γήπεδο όσο και εκτός αυτού. Και η εμπειρία του θα μπορούσε να αποδειχθεί ζωτικής σημασίας. Επίσης είναι μια απειλή και για το άλλο άκρο του γηπέδου, έχοντας σκοράρει τρεις φορές αυτή τη σεζόν. Και ενώ ήταν μια δύσκολη σεζόν τόσο για τον σύλλογο όσο και για τον παίκτη, ο Σωκράτης παραμένει σημαντικός παίκτης για τη Ντόρτμουντ», αναφέρει το δημοσίευμα, γερμανικής ιστοσελίδας, που αναφέρεται στα νέα των Βεστφαλών.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις